[ad_1]

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterdiği Candan Yüceer, saha çalışmaları sürdürüyor. 

 

 

 

 

“HEP BERABER KAZANACAĞIZ”

 

Bu kapsamda Cumartesi günü Atatürk ve Gençler El Ele Projesi kapsamında Atatürkçü Düşünce Derneği Çorlu Şubesi ve Çorlu Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen sosyal tesisin açılışına katılan Yüceer, daha sonra Saray’da örgüt denetiminde yapılan önseçimi ziyaret etti. Adaylara başarılar dileyen Yüceer, “Önseçime katılan tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Saray Belediye Başkanımız Özgen Erkiş’in bugüne kadar yaptığı hizmetleri ileri taşıyacak, daha iyi bir Tekirdağ için birlikte çalışacak hep beraber kazanacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

“TEKİRDAĞ’IMIZDA 12’DE 12 YAPACAĞIZ”

 

Pazar günü de Marmaraereğlisi Belediye Başkan Adayı Onur Bozkurter ile birlikte Marmaraereğlisi’nde partililer için düzenlenen kahvaltıya katılan Candan Yüceer, “Marmaraereğlisi’nde hemşerilerimizi sosyal demokrat belediyecilikle yeniden buluşturacak, Tekirdağ’ımızda 12’de 12 yapacağız” dedi. Daha sonra Ergene’de örgüt denetiminde yapılan önseçimi ziyaret eden Yüceer, önseçime katılan tüm aday adaylarına başarılar diledi. 

 

 

 

 

EMEĞİN BÜYÜK BULUŞMASI YAPILDI 

 

Daha sonra Süleymanpaşa’ya geçen Yüceer, ‘Emeğin Büyük Buluşması’nda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işçileriyle bir araya geldi. Buluşmaya CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar, Hayrabolu Belediye Başkan Adayı Tuncer Başoğlu, DİSK Genel İş Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet Işık, Tüm Yerel-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Ali Şahin Gülen, Eğitim-İş Tekirdağ 1 No’lu Şube Başkanı Barış Özer ve Tüm Bel-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı da katıldı.

 

 

 

 

“BOYNUMUZUN BORCU” 

 

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, “Emeğin kentinde yaşıyoruz hep beraber ve sizler ellerinizle, emeklerinizle dünyalar yaratıyorsunuz. Bize daha güzel daha yaşanabilir bir Tekirdağ için hizmet veriyorsunuz, emek veriyorsunuz. Ben o yüzden hepinize hoş geldiniz diyorum. Bugün buraya belediyemize ve şehrimize emekleriniz için teşekkür etmek için geldik. Sağ olun, var olun. Sizler şehrimizi daha güzel daha yaşanabilir hale getirmek için hemşerilerimize daha iyi hizmet sağlayabilmek için gece gündüz demenden çalışıyorsunuz Allah razı olsun. Ancak bazı sorunlarınız olduğunu biliyorum ve özellikle bugün not alarak geldim. Burada açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum. Bizim yöneticilik anlayışımız adil, eşit, liyakate dayalı bir yönetim anlayışı olacak. İşte bu nedenle siz değerli çalışma arkadaşlarıma buradan şunun sözünü veriyorum; Emeğinizin karşılığını, hak ettiğiniz değeri, ürettiğinizin değerin karşılığını almak sizin ananızın ak sütü gibi helal. Bize de bunu vermek bu eşitliği, adaleti sağlamak boynumuzun borcu” dedi. 

 

“İŞÇİ VE EMEKÇİMİZİ ENFLASYONA EZDİRMEYECEĞİZ”

 

“İşçi ve emekçimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz ama hangi enflasyona?” diyen Yüceer, “Zira şu an ortalıkta dolaşan türlü türlü enflasyon var. TÜİK’in açıkladığı gerçek dışı. Ne bizim yaşantımızı ne evimizi ne çarşımızı ne pazarımızı yansıtan bir enflasyon rakamı var. Bir de gerçek olan çarşıda, pazarda yaşadığımız enflasyon var. İşte biz sizleri bu gerçek enflasyona karşı ezdirmeyeceğiz. Bizler her zaman sizlerin refahını sizlerin sosyal güvenliğini savunduk. Hakkınızı hukukunuzu gözeten bir anlayış ve yönetim çalıştık, çalışıyoruz. Ben bugüne kadar birçok alanda hak mücadelesinin yanında durdum, durmaya da devam edeceğim. Ara sıra bizler kamuoyunun baskısına ya da tepkisine rağmen iki gün de çöpler toplanmasın ama bizim çalışma arkadaşlarımız bize karşı bile hakkını hukukunu sağlayabilsin diyoruz. Bunu bugün sadece bu kürsüden söylemiyorum. Allah nasip ederse 1 Nisan’da Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda da aynı şeyleri söylemeye, savunmaya devam edeceğim. Cumhuriyet Halk Partisi, gerçekten emeğin hakkını, emekçinin hakkını savunan bir parti ama maalesef yerel yönetimlerdeki çalışma rejimi o kadar çok değişti ki bazen mevzuat kaynaklı bazen bütçe yapım süreçleri nedeniyle gerçekten olumsuzluklar, mağduriyetler yaşanıyor. Bunları hep birlikte yaşadık. Bu nedenle sorunların çoğu niyetle değil belki ama organizasyonla ve kurumsal yapıyla ilgili. Ama bu demek değil ki bu sorunları çözmeyelim. Önümüzdeki süreçte sizlere söz verelim ister yapısal olsun ister mevzuat kaynaklı olsun ister bütçeyle ilgili olsun bu sorunları, sıkıntıları çözeceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

“BELEDİYEMİZ GÜÇLÜ OLMAZSA TEKİRDAĞ’IMIZ GÜÇLÜ OLMAZ”

 

Yüceer, “Sevgili çalışma arkadaşlarımız sizler, hak ettiğiniz değeri, emeğinizin karşılığını, ürettiğiniz değerin karşılığını alacaksınız. Siz mutlu oldukça belediyemiz de mutlu olabilir. Eğer sizler mutlu olmazsanız belediyemiz de mutlu olamaz. Sloganımız ‘Güçlü Başkan Güçlü Emekçi’ Güçlü derken kendi gücümden bahsetmiyorum, güçlü başkan derken güçlü bir kurumsal yapıdan, en altından en üstüne kadar, birbirini güçlendirmiş iş birliği içinde, huzurlu bir şekilde gerek fiziksel ortamıyla gerek ekonomik koşullarıyla gerek sosyal haklarıyla güçlendirilmiş bir ekipten, büyükşehirden, ilçe belediyelerimizden bahsediyorum. Dolayısıyla eğer sizler güçlü olmazsanız belediyemiz güçlü olmaz. Belediyemiz güçlü olmazsa Tekirdağ’ımız güçlü olmaz. O yüzden gücümüzü birbirimizden, iş birliğimizden, birbirimizin refahını artırmamızdan alıyoruz. Bu bilinçle inşallah Tekirdağ’ımızı güçlendireceğiz” dedi. 

 

“OMUZ OMUZA MÜCADELEYE HAZIRIM”

 

Cumhuriyet Halk Partisi belediyesinin olduğu yerlerde eşitlik, adalet, huzur olduğunu kaydeden Yüceer, “Çünkü bizler çalışma arkadaşlarıyız, bizler mesai arkadaşlarıyız. Elbirliğiyle 1 Nisan günü Tekirdağ’ımızı hak ettiği hizmetlerle, Tekirdağlı hemşerilerimizi de hak ettiği hizmetlerle buluşturup Tekirdağ’ımızı hak ettiği yere taşıyacağız. Sizin gibi inanmış, adanmış yol arkadaşlarıyla çalışacak olmak beni şimdiden heyecanlandırıyor. Bana güç verdiniz, hepinize çok teşekkür ediyorum. Tekirdağ’ımızı sadece bölgemizin değil Türkiye’nin lider kenti yapmak için, hemşerilerimizi daha iyi bir yaşama kavuşturmak için el ele, omuz omuza mücadeleye hazırım” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *