[ad_1]

Cumartesi günü Çorlu’da düzenlenen aday toplantısının ardından Çerkezköy’e gelen AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, parti binası önünde coşkulu bir şekilde karşılandı. Saat 17.00’te parti binası önündeki karşılama programında konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, “Çerkezköy’de 2014 yılında bir yol kazası yaşadık. Bundan kendimize ders çıkardık. Yeniden aynı kazayı yaşamamak için gün birlik günü, gün beraberlik günü. Çerkezköy’ümüze yeniden Cumhur İttifakının bayrağını Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı, 1 Nisan sabahı dikeceğiz” dedi.

 

 

“CUMHUR İTTİFAKININ BAYRAĞINI BELEDİYEYE DİKECEĞİZ”

 

Aday adaylığı sürecinde sahada çalışan tüm aday adaylarına teşekkür eden Azbay, “12 mahallemizle birlikte gönül gönüle, koçak kucağa çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Hep birlikte AK Partimiz, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakımızın birleştirdiği unsurları bir arada tutup 1 Nisan’da Cumhur İttifakı bayrağını belediyeye dikeceğiz. Sizden tek bir ricam var. Ayrıştırmadan, bölüştürmeden birleştirelim. Sakın ismin üzerinde durmayalım. Bizim tek gayemiz, tek amacımız var. Cumhur İttifakının bayrağını belediyeye dikip daha sonra gelecek olan yatırımlara, hedeflere yönümüzü verelim” diye konuştu.

 

 

“CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber de “Kadın kollarımız, ülkü ocaklarımız ve yönetimimizle var gücümüzle, zillet ittifakının elinde bulunan Çerkezköy Belediyesi’ni almak için canla başla çalışacağız. Bunu buradan ilan ediyoruz. İnşallah zillet ittifakının elinde bulunan belediyeyi yeniden işin ehli olan Abdullah başkanımıza teslim edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.  

 

 

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIM”

 

Cumhur ittifakının Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe de yaptığı konuşmada “Çocuklar bizim önceliğimiz. Gençler geleceğimiz. Kadınlar başımızın tacı. Biz büyüklerimizin gölgesinde yetiştik. İnşallah 1 Nisan sabahından itibaren projelerimizle gençlerimize, kadınlarımıza, çocuklarımıza ve büyüklerimize daha güzel bir Çerkezköy yaşatmak için Cumhur İttifakıyla birlikte inşallah belediyeyi beraber yöneteceğiz. Bu teşkilatlar bana 5 yıl ilçe başkanlığı yapma görevi verdi. 2 dönemi kongre, 1 dönem de atama olmak üzere toplam dört buçuk yıl ilçe başkanlığı görevinde bulundum. 2 dönem milletvekili adayı oldum. Elimden geldiği kadar üzerine düşen görevi layıkıyla yapmaya, sizleri mahcup etmemeye çalıştım. Milletvekili adaylığı dönemlerimde 5’inci sıra, 6’ncı sıra, yerime bakmadan Çerkezköy’de ilçe teşkilatı mensuplarımın birlik beraberlik içinde çalışması örnek olsun ve üzerime düşeni yapayım gayretiyle, sizlerin de teveccühüyle çalıştık. Üzerimize düşeni yaptık” ifadelerini kullandı.

 

“KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ”

 

Öğe, “Şimdi partimiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Cumhur İttifakının Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Hiç endişeniz olmasın. Bu kardeşiniz, bu teşkilatla beraber, Cumhur İttifakımızla beraber üzerine düşenin en iyisini yapacaktır. Kapı kapı dolaşacağız. Ben daha önce de teşkilatta bu görevlerde bulundum. Bundan sonra da verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret edeceğiz. Ben inanıyorum, sizlerde de bu inancı görüyorum, Allah birlik ve beraberliğimizi daim ederse çalışmalarımızda bereketi de bize verecektir. Sizlerden bu süreçte birlik beraberlik içerisinde bizimle beraber çalışmalara katkıda bulunmanızı istiyorum. Bu süreçte partimiz, ilçe teşkilatımız gerekli programları yapacak. Birbirinden kıymetli AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı mensupları bu konuda çok tecrübeliler. Artık yeter diyoruz. Çerkezköy için gerçek belediyecilik bugün itibariyle başlayacak” dedi.

 

“BİZ NEZAKET SİYASETİ YAPIYORUZ”

 

Kimseyi kırmadan siyaset yapmaya gayret ettiklerini söyleyen Öğe, “Biz nezaket siyaseti yapıyoruz. Tüm Çerkezköylü hemşehrilerimiz bizim kardeşimiz, büyüğümüz. Biz projelerimizi sadece bize değil, tüm Çerkezköy’de yaşayanlara, buranın havasını soluyan herkese ulaştırmaya çalışıyoruz. Bunu da yaparsa ancak Cumhur İttifakının kadroları yapar. Bunu yaparsa ancak biz yaparız. Biz yolumuza bakacağız. Önümüzdeki iki aylık süreci çok iyi değerlendirip, inşallah bu meydanda tekrar toplanıp belediyeye hep beraber yürüyeceğiz. Çerkezköy’de yaşayan herkesin yapılacak projelerden, hizmetlerden almaya hakkı var. Türkiye’nin neresine gidip bakarsanız bakın AK Parti belediyeciliğinin insan odaklı hizmet peşinde koştuğunu göreceksiniz. Biz de bunun için elimizden gelen gayreti hep birlikte göstereceğiz. Biz yolumuza bakıyoruz. İnşallah Allah bize 31 Mart gecesinde o zaferi nasip etsin” diye konuştu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *