[ad_1]

 

Mevlana İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtımına katılan Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, bir süre öğrencilerle sohbet etti. Ulusan, öğrencilere, karnelerini dağıttıktan sonra çeşitli hediyeler verdi.

ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

Kapaklı’da ise Kaymakam Mustafa Gürdal, Yanıkağıl İlkokulu ve Yanıkağıl Ortaokulu’nda karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.  Karne heyecanı yaşayan öğrencilere, velilere ve öğretmenlere güzel bir yarıyıl tatili geçirmeleri temennisinde bulunan Kaymakam Gürdal’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı, Şube Müdürü Yusuf Hayri ve Yanıkağıl Mahalle Muhtarı Yücel Başaran da eşlik etti. 

 

ÇERKEZKÖY’DE 48 BİN 400 ÖĞRENCİ KARNE ALDI

Çerkezköy’de de 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi ile birlikte 48 bin 400 öğrenci ve 2 bin 540 öğretmen yarıyıl tatiline girdi. Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü de Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ile birlikte Yusuf Şenel Ortaokulu ve Zeki Algur İlkokulu’nda öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Karne dağıtımı programlarına hayırseverler Yusuf Şenel ve Zeki Algur da katıldı. Öğrencilere karnelerini veren Kaymakam Nazmi Günlü, öğrencilere iyi tatiller dilerken, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz da “Sevgili öğrencilerimiz sizlere iyi tatiller diliyorum. İkinci dönem öğretmenlerimiz ile birlikte sizleri okullarımızda bekliyor olacağız” dedi. 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Metin Seçkin İlkokulu’nda da karne dağıtımı öncesi düzenlenen törende 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısında düzenlenen çeşitli yarışma ve turnuvalarda dereceye giren takım ve öğrencileri sahneye davet eden Okul Müdürü Arif Zenginal, elde ettikleri başarılardan dolayı onları tebrik etti. Zenginal, karne alarak tatile giren öğrencilere de iyi tatiller temennisinde bulundu. 

 

213 BİN 179 ÖĞRENCİ KARNELERİNİ ALDI

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem Sonu dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Tekirdağ’da 453’ü resmî 165’i özel olmak üzere 618 okulda 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemini 213 bin 179 öğrencinin heyecanla bekledikleri karnelerini almalarıyla tamamladıklarını belirterek, “Eğitim dönemi boyunca çalışıp emek veren öğrencilerimiz, karne sevincini yaşarken iki haftalık tatil sürecine girdiler. Dinlenme, eğlenme ve yenilenme anlamını taşıyan bu tatil, öğrencilerimizin daha fazla oyun oynamaları, kitap okumaları, sevdikleriyle birlikte zaman geçirmeleri için çok değerli bir fırsat olacaktır” dedi. 

“GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Eğitim ailesi olarak, Bakanlığımızın önderliğinde okul öncesi çağından başlayarak en üst kademe eğitim kurumuna kadar ahlaki, insani, millî, manevi ve kültürel değerleri kazanan, kendi kültürünü özümsemiş, millî şuura sahip nesiller yetiştirmek ve eğitim-öğretim sürecinin en iyi şekilde sürdürülmesi için gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceklerini dile getiren Ulusan, “2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönemini tamamladığımız bugünde, sevgili öğrencilerimizi, değerli meslektaşlarımı ve saygıdeğer velilerimizi kutluyor; tüm eğitim ailemize iyi tatiller diliyorum” dedi. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *