[ad_1]

Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Olağan Genel Kurulu, Pazar günü saat 14.00’te Dalyan Sokak’taki dernek binasında yapıldı. AK Parti Belediye Başkan Aday Adayları Ali Ertem, Abdurrahman Yekeler, Sinan Meral, Ali Çolak ve dernek üyelerinin katıldığı genel kurulda Divan Başkanlığına Hasan Hatipoğlu, Katip Üyeliklere Yasin Keleş ve Sinan Meral seçildi.

 

 

 

 

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan genel kurulda gelir-Gider raporu okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Genel kurulda konuşan dernek başkanı Gürbüz Şeker, “Sizlerle güzel işler başardık. Bundan sonraki yeni yönetimde de aynı başarıyı göstereceğinizden eminim. Dernekçilik kolay değil. Bizler bu dönemden alnımızın akıyla sıyrıldık. Gelir-giderimizi denk bütçeyle ayarladık” diyerek yeni yönetimin hayırlı olmasını temenni etti. 

 

 

 

 

SEÇİMLERE AKIN’IN TEK LİSTESİ İLE GİDİLDİ

 

Gürbüz Şeker’in konuşmasının ardından seçimlere geçildi. Şeker’in aday olmadığı kongrede seçimlere Hüseyin Akın’ın tek listesi ile gidildi. Hüseyin Akın başkanlığındaki yönetimde Asker Erdoğan, Resul Baki, İrfan Müdürosmanoğlu, Şeref Yeğin, Mikail Tutar, Temel Bilgin, Naci Akın, Nihat Demir, Ercan Yavuz, Kenan Mutlu, Üzeyir Tunç, Gökhan Yılmaz, Talip Bilgin, Efendi Doğan ve Durmuş Semiz yer aldı.

 

 

 

 

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ”

 

Derneğin 18 yıldır faaliyet gösterdiğini belirten Hüseyin Akın, “Tüm geçmiş dönem dernek başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği birlik ve beraberlik içinde olacak. Biz değerli hemşerilerimizi yaşatacağız. Gümüşhaneliler Mahallesi olarak burayı biliyoruz” dedi. Derneği kapatmak için değil, yarının gençlerine taşımak için mücadele edeceklerini dile getiren Akın, “Hüseyin Akın geldi, heyecan geldi. Biz yapacağız, üye olmayanlar üye olacak. Gümüşhaneliyim diyen herkes üye olacak. Tüm aday adaylarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Haber / İrem BANÇO 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *