[ad_1]

Millî Eğitim Bakanlığının aldığı karar doğrultusunda, Pençe Kilit Harekât bölgesinde şehit olan askerlerimizi anmak amacıyla ülkemize genelinde olduğu gibi Tekirdağ’daki tüm okullarda da bayrak töreni öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

 

 

 

 

12 Ocak’ta Pençe Kilit Harekât bölgesinde şehit düşen P.Ütğm. Gökhan Delen, P.Uzm.Çvş. Serkan Sayin, P.Uzm.Çvş. Hakan Gün, P.Uzm.Çvş. Ahmet Köroğlu, P.Söz.Er Müslüm Özdemir, P.Söz.Er Kemal Batur, P.Söz.Er Emrullah Gülmez, İs.Söz.Er Murat Atar ve İs.Söz.Er Muhammed Tunahan Evcin’in  hatıralarını yaşatmak amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı tüm temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

 

 

 

 

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİLER

 

Süleymanpaşa Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi’nde düzenlenen bayrak törenine katılan Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, İl Millî Eğitim Müdür Vekili Hasan Basri Kuzu, Süleymanpaşa İlçe Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Fahri Kırmızı öğrenci ve öğretmenlerle birlikte şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler ve İl Millî Eğitim Müdür Vekili Hasan Basri Kuzu, bayrak töreninin ardından sınıfları ziyaret ederken, öğretmenlerle de bir araya geldi. 

 

 

 

 

İLÇELERDE DE SAYGI DURUŞUNDA BULUNULDU

 

Tekirdağ merkezin yanı sıra ilçelerdeki tüm okullarda da şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. İl Millî Eğitim Müdür Vekili Hasan Basri Kuzu, Süleymanpaşa Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesinde bayrak törenine katılırken İlçe Millî Eğitim Müdürleri de ilçelerindeki okullarda öğrencilerle birlikte şehitlerimiz için saygı duruşunda bulundu.

 

KIRKLARELİ’NDE DE SAYGI DURUŞUNDA BULUNULDU

 

Kırklareli’nde de Şehit Varol Çalışkan Ortaokulu’nda Pençe-Kilit Harekât bölgesinde 12 Ocak’ta bir üs bölgemize sızmaya çalışan hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimizi anmak, eğitim camiasının şehitlerimize minnetini göstermek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun’un katılımıyla bayrak töreninde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *