[ad_1]

 

Seçil Erzan ile Fatih Altıntaş’ın birbirlerine gönderdiği ve dava dosyasına da giren mesajlara rağmen, Avukat Hasan Keçe, müvekkili Fatih Altıntaş’ın hiçbir tanıdığını, arkadaşını, akrabasını Seçil Erzan’a yönlendirmediğini, Fatih Altıntaş’ın da parasını geri alamayarak mağdur olduğunu, yasal yollardan hakkını aradığını belirtti.

 

Zafer Partisi Tekirdağ İl Başkanı Fatih Altıntaş’ın avukatı Hasan Keçe tarafından yapılan açıklamada “Tekirdağ genelinde bulunan medya kuruluşlarında 4 Ocak 2024 tarihinde müvekkilim Fatih Altıntaş ile Seçil Erzan hakkında haberler yapılmıştır.  Müvekkilim Çerkezköy’ün köklü ailelerindendir. Müvekkilimizin eşinin ailesi ile Seçil Erzan’ın ailesi aynı köyden olup, aralarında akrabalık ilişkisi vardır. Seçil Erzan bu akrabalık ilişkisini kullanarak müvekkilimiz ile tanışmıştır” denildi. 

“PARASINI GERİ ALAMAYARAK MAĞDUR OLMUŞTUR”

Türkiye’nin gündemini sarsan Seçil Erzan’ın Fatih Altıntaş ile olan akrabalık ilişkisini kullanarak diğer mağdurlar gibi bankacılık üzerinden tüm işlemlerin resmi olacağı şeklinde ikna ettiğini ve kandırdığını  ifade eden Avukat Hasan Keçe, “Müvekkilimiz de akrabalık ilişkisine ve Seçil Erzan’ın çalıştığı bankanın kurumsal kimliğine güvenerek kendisine zarar gelmeyeceğini düşünerek Seçil Erzan’a bir miktar para vermiş ve parasını geri alamayarak mağdur olmuştur.

 

 Diğer mağdurlar gibi müvekkilimiz de Seçil Erzan tarafından sonuç itibari ile zarara uğratılmış ve bu olay kapsamında mağdur olmuştur. Ayrıca müvekkilimiz tarafından hiçbir tanıdığı, arkadaşı, akrabası Seçil Erzan’a yönlendirilmemiş, para gönderilmemiş ve zarara uğratılmamıştır” dedi. 

“KONUNUN BAĞLI OLDUĞU SİYASİ PARTİ İLE BAĞLANTISI YOKTUR”

Söz konusu olayın yargıya intikal ettiğini ve müvekkili Fatih Altıntaş’ın yasal yollardan hakkını aradığını belirten Avukatı Hasan Keçe, “Seçil Erzan ile müvekkilimiz arasında eşi tarafından akraba olmanın dışında hiçbir ilişki olmayıp, konunun müvekkilimizin bağlı olduğu siyasi parti ile ya da herhangi bir siyasi süreç ile de bağlantısı yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı. 

Haber / Şaban KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *