[ad_1]

Yeni yıl dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulunan Kırklareli Valisi Birol Ekici, 2023’ün son gününde yeni yıla saatler kala devletin himayesinde misafir edilen yaşlılar, Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ve Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar ile bir araya gelerek onların yeni yılını kutladı. 

 

 

 

 

HASTALARI ZİYARET ETTİ

 

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni de ziyaret ederek hastanede tedavi gören hastalarla bir araya gelen Vali Bilgin, hastalara acil şifalar diledi. Vali Bilgin, hastaların, yakınlarının ve görevi başındaki sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı. 

 

 

 

 

GÖREV YERLERİNDE ZİYARET ETTİ

 

Yeni yıla saatler kala ülkemizin ve vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için 7/24 esasıyla görevi başında olan 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarını ziyaret eden Vali Bilgin, Dereköy Sınır Kapısı’nda görev yapan kolluk kuvvetleri ve gümrük personelini de ziyaret etti. Sınır kapısında görevi başında bulunan kolluk kuvvetleri ve gümrük personeli ile sınırdan ülkemize giriş çıkış yapan vatandaşların yeni yıllarını kutlayan Bilgin, şehrin giriş çıkış noktalarında görev yapan kolluk kuvvetlerini de görev yerlerinde ziyaret ederek onların da yeni yılını kutladı. 

 

 

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *