[ad_1]

2019 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ile ittifak yapan, 2024 seçimlerine ise kendi adayları ile girme kararı alan İYİ Parti, Ekim ayında Şarköy ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Adaylarını açıklamıştı. 

 

4 ADAY DAHA BELLİ OLDU

 

31 Mart 2024’te yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine Şarköy’de Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akkoç, Süleymanpaşa’da Belediye Başkan Adayı Avukat Barış Bilge ile gireceğini duyuran İYİ Parti, dün de Çerkezköy, Marmaraereğlisi, Çorlu ve Hayrabolu Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. 

 

“İLİMİZE, İLÇELERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

 

İYİ Parti’de Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yasemin Altın Erseçkin, Marmaraereğlisi Belediye Başkan Adayı Zeki Uzun, Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz ve Hayrabolu Belediye Başkan Adayı Muhittin İzgi oldu. İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada “Marmaraereğlisi Belediye Başkan adayımız Zeki Uzun, Çorlu Belediye Başkan adayımız Akın Yılmaz, Hayrabolu Belediye Başkan adayımız Muhittin İzgi ve Çerkezköy Belediye Başkan adayımız Yasemin Altın Erseçkin olmuştur. İlimize, ilçelerimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz” denildi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *