[ad_1]

Aday adaylığı açıklamasında konuşan Önder Çelik, “1994 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye oldum. Partimin Gençlik Kollarından başlayıp belde yönetiminde ve ilçe yönetimlerinde bulundum. Partimin her kademesinde görev aldım. 2004-2009 yılları arasında Büyükyoncalı Belediyesi’nde Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeliği, 2009-2014 yılları arasında Büyükyoncalı Belediye Garaj Amirliği, Fen İşleri Müdürlüğü görevlerini yaptım. 2014-2019 yılları arasında da Tekirdağ’ın büyükşehir olup Büyükyoncalı’nın Saray’a bağlanması ile Saray Belediyesi’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nden meclis üyesi olup, encümen üyeliği, denetim komisyonu, imar komisyonu ve plan bütçe komisyonlarında görev yaptım. Son 5 yılda yine partimden uzak kalmadan ilçe yönetimime her zaman destek ve yardımcı oldum” dedi. 

 

PARTİM BANA HANGİ GÖREVİ VERİRSE ONU YAPACAĞIM

 

Neden aday adayı olduğunu da açıklayan Çelik, “Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nde partimin her kademesinde görev yapmış biri olarak bu partide hammallık, askerlik, subaylık, partim eğer bana bu görevi verirse generallik de yaparım. Olur da bu görev başka arkadaşıma uygun görülürse genel başkanımız Özgür Özel’in dediği gibi partim bana hangi görevi verirse onu yapacağıma, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dalgalandırmak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim, havasını soluduğum ve çocuklarımı büyütüp yetiştirdiğim bu topraklara hizmet etmemin kutsal olduğunu düşünüyorum. Saray ve Büyükyoncalı’da ticaret yaptığım için Saray ve belde olan Büyükyoncalı – Beyazköy beldelerimiz ile 19 mahallemizde eksikleri gördüğüm için adayım” diye konuştu. 

 

“HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET EDECEĞİZ”

 

Siyasi birikimi ve tecrübesini bir araya toplayarak bölgeye planlı ve projeli hizmet edeceğini dile getiren Çelik, “Bunların tabi ki bazılarını belediye başkan aday adayı arkadaşlarım telaffuz etti. Örneğin; kapalı pazar yeri, mezbaha ve otogar. Bunlar zaten şimdiye kadar yapılması gereken projelerdi. Bu görev bana nasip olursa ilk önce belediyemizin gelir-gider bütçesini çıkardıktan sonra planlı bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız. Her mahallemize insan ayrımı yapmadan eşit şekilde hizmet edeceğim. Ben değil biz olacağız. Belediye başkanı ve belediye meclisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak güler yüzlü, işini benimseyerek yapan bilinçli personelimizle Saray halkımıza hak ettiği hizmeti sunacağız” dedi. 

 

“SARAY’I ÖRNEK BİR İLÇE HALİNE GETİRECEĞİZ”

 

Tarım alanlarını, meraları koruyup kollayacaklarını kaydeden Çelik, “Saray’da termal suyumuz var. Ama maalesef bu termal sudan benim Saraylı vatandaşlarım istediği şekilde faydalanamıyor. 50 bin metrekare alan içinde 30 yıllığına MTA’dan kiraladığımız bu doğal zenginliği gerek belediye bazında gerekse yatırımcı bularak bir veya birkaç kuyu daha açtırarak hem tarımsal hem turizm amaçlı kullanılması için ne gerekiyorsa yapacağız. Sarayımız 8 noktadan giriş ve çıkışı olan bir yer. Giriş ve çıkışlara peyzaj düzenlemesi ve ışıklı aydınlatmalarla mutlaka ve mutlaka insanların Saraya girdiğini hissettireceğiz. Biran önce kapalı otoparklar yapılıp, uygun boş arsalara şehir merkezinden araçları çekmek için örnek ilçelerimizde olduğu gibi otopark hizmeti sağlayacağız. Ağır taşıtların ve servislerin güzergahlarını belirleyip şehir merkezi dışından ulaşımını sağlayacağız. Saray’ı örnek bir ilçe haline getireceğiz” diye konuştu. 

 

Haber / İrem BANÇO

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *