[ad_1]

CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı önünde dün saat 14.30’da düzenlenen adaylık tanıtım programına; CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Belediye Başkan Aday Adayları; Cengiz Memiş, Özgür Sönmez, Engin Camcı, Funda Serfiçe, Barış Erdoğan ile partililer katıldı. Program, CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez’in konuşmasıyla başladı. Dönmez, “Hepimizi zorlu ve meşakkatli bir süreç bekliyor. Bu süreçte Belediye Başkan Adaylığı için yola çıkan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi. 

 

 

 

 

“ÖNCEKİ BAŞKANLARIMIZIN İZİNDEN GİDECEĞİM” 

 

Daha sonra Aday Adaylığı açıklamasını yapan Funda Serfiçe, “Cumhuriyetimizin ve Atamızın kaybettirilmeye çalışılan değerlerini, kentimizde unutturmamak ilk görevim. Hedefim; Çerkezköy’e kazandırılmış ve tamamlanmış tüm projelerimize sahip çıkmak, yapımı devam eden projeleri hayata geçirmek ve halkımızın öncelikli ihtiyaçlarını belirlemek hususuyla, yeni projeler üretmektir. Doğru ekibi bir araya getirerek var gücümüzle çalışmak, farklı fikirleri almak ve değerlendirmek, ilçe sınırlarımız içerisinde yaşayan halkımızın her yaş grubuna özel çalışmaları, saha anketleri yaparak belirlemek, önceliğimiz olacaktır. Bu hizmet yarışında ne kadar iddialı olduğumuzu gösteren tüm Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanlarımızın izinden gidecek, onların başarılarını arttırarak devam ettireceğim” dedi. 

 

 

 

 

“ÇERKEZKÖY’DE İLK KADIN BAŞKAN İDDİASIYLA YOLA ÇIKTIM” 

 

‘Çerkezköy’de ilk kadın başkan’ iddiasıyla yola çıktığını kaydeden Serfiçe, “Kadınlarımızın gücünü ve desteğini talep ediyorum. Geleceğe can veren kadınlar, geleceği inşa edecek çocuklar ve geleceği emanet ettiğimiz gençler için Çerkezköy’de farkındalık yaratacağım. Cumhuriyetimize olan sarsılmaz inanç ve bağlılıkla, Çerkezköy ve ülkemize olan bağlılığım ve hizmet aşkıyla, hep aynı heyecan ve aynı sorumluluk bilinci ile ‘ben’ demeden biz olmak için, yalnız hissetmeden, kalabalık olduğumuzu bilerek çok çalışacağım” ifadelerini kullandı. 

 

“VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM” 

 

Daha sonra aday adaylığı konuşmasını yapan Çerkezköylü iş insanı Barış Erdoğan, “Yaşadığımız bu güzel sanayi ilçesinde gülmek, rahatlamak, eğlenmek bazen yaşam koşullarından ve pahalılıktan, bazen de özel sebeplerden dolayı imkansız hale gelebiliyor. Hep bir koşturmaca, hep bir telaş içindeyiz. Ben de diyorum ki bunca sıkıntımız arasında bir de siyasi gerginliği kendimize dert etmeyelim. 90’larda yapılan siyaset gibi genel başkanların aynı masa etrafında toplanıp konuşabildiği, mezhebi, etnik kimliği ne olursa olsun, hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun insanların el ele kol kola omuz omuza olduğu o zamanları hep beraber tekrar geri getirelim. Türkiye’nin sanayisi ve nüfusu ile çok hızlı büyüyen bir ilçesinde yaşıyoruz. Küçük İstanbul diyebileceğimiz Çerkezköy’ümüz neredeyse 81 ilden vatandaşımıza ev sahipliği yapıyor. Farklı kültürlerin buluştuğu Çerkezköy ilçemizde daha refah, daha güzel, daha yaşanabilir bir şehir kurmak için, görev yapmış belediye başkanlarımızın kurduklarını daha da ileri taşıyarak ve güzelleştirerek belki de ileride Türkiye’nin 82. ili olacak Çerkezköy’ümüze hizmet etmek için elimden geleni yapacağım, var gücümle çalışacağım” dedi. 

 

“FİKİRLERİM VAR” 

 

“Çıktığımız yol bir hizmet yarışı” diyen Erdoğan, “Fikirlerim var. Doğup büyüdüğüm yere hizmet etmek, Çerkezköy’üm için faydalı işler yapmak istiyorum. Çözüm odaklı belediyecilik anlayışını bir üst seviyeye yükseltip, teknolojinin gerisinde kalmadan kendi üretebilen, ürettiğini vatandaşlarına daha ucuza, daha kaliteli sunabilen bir belediye yaratmak istiyorum. Bunun adımları mevcut belediyemiz tarafından atılmış durumda. Çok da güzel tepkiler aldığını görüyorum. İnşallah bunu farklı hizmet kolları ilave ederek çok daha güzel noktalara hep beraber taşıyacağız. Çocuklarımız için, gençlerimiz için projelerim var. Daha üretken, daha bilgili, daha saygılı bireyler olarak yetişmeleri için belediye olarak üzerimize ne görevler düşüyorsa yapmaya hazır olacağız” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *