[ad_1]

 

Kırklareli Belediyesi olarak şehirdeki sorun ve taleplere hızlı çözüm üretme konusunda sosyal medyayı aktif kullandıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, “Vatandaşlarımız, aynı gün içinde talebin veya sorunun çözülmesinden çok memnun. 24 saat esaslı çözüm üretimi çalışmalarımız, aralıksız devam edecek” dedi.

Kırklareli Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarına vatandaşlar tarafından gelen talep, öneri, şikayet ve eleştiriler, ilgili birime aktarılarak konunun hızlı bir şekilde çözülmesi için harekete geçiliyor.

“EN NİTELİKLİ YOLU”

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, dijitalleşmenin tüm dünyada her şeyin önünde olduğunu belirterek, “Zaman insanlar için oldukça kıymetli. Sosyal medya ve dijital kanallar, vatandaşla etkin ve pratik şekilde iletişim sağlamanın en nitelikli yolu. 

Kırklareli Belediyesi olarak, bu konuda her zaman gelişmeleri takip ediyoruz. Tüm birimlerimiz, tüm personelimiz, sözlü olarak ve telefonla bildirilenlerle beraber, sosyal medya üzerinden gelen istekleri de hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için gayretle çalışıyor. 

Vatandaşlarımız, aynı gün içinde talebin veya sorunun çözülmesinden çok memnun. 24 saat esaslı çözüm üretimi çalışmalarımız, aralıksız devam edecek” dedi.

Haber / Erdal AYDIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *