[ad_1]

Kırklareli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün de hazır bulunduğu toplantıda, beton yalıtım teknolojileri ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

SUNUMLAR YAPILDI 

Noterson Yalıtım ve Kimya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yeşilova ile Kırklareli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Kadir Kılınç, yeni nesil teknolojiler ve bu uygulamaların günümüzdeki kullanım şekliyle ilgili olarak detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

“DENETİMLERİMİZ VE YAPTIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR”

 

Her geçen gün büyüyen ve nüfusun arttığı Kırklareli’nde sektörel gelişimleri yakından takip ettiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, “Maalesef ülkemiz deprem gerçeğiyle acı bir şekilde yüzleşmeye devam ediyor. Kırklareli her ne kadar deprem kuşağında yer almasa da, bu konudaki tedbirleri sıkı tutuyoruz. 

Denetimlerimiz ve yaptırımlarımız devam ediyor. Ancak sadece kontrol mekanizmasıyla sorunları çözemeyiz. Bu noktada sektör temsilcilerine yol göstermeli, onları bilim ve teknolojinin gelişimlerinden bizler de haberdar etmeliyiz. Bu konulardaki bilgilendirme etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *