[ad_1]

 

Hakan Altıner’in yönettiği, Hakan Altıner (John Keating), Tayfun Yılmaz (Mr. Nolan), Sadi Özen (Mr. Perry), Berkay Şanveren (Todd Anderson), Onur Yaldız (Charlie Dalton), Barış Özkoçak, Uğurcan Güngör, İrem Uğural ve Dilara Ayata’nın rol aldığı ‘Ölü Ozanlar Derneği’ isimli tiyatro oyunu 22 Kasım Çarşamba günü saat 19.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenecek. 

ÜCRETSİZ BİLETLER TEMİN EDİLEBİLECEK

2 perdelik oyun için ücretsiz biletler, 22 Kasım Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar Atatürk Kültür Merkezi’nden temin edilebilecek. 

OYUNUN KONUSU 

Ergenlik çağındaki birkaç gencin aşırı disiplinli bir yatılı okulda geçen bu hikâyesinde, okul ve aileler tarafından üstlerine yüklenen başarılı olma sorumluluğu, ailelerinin onlar için seçtiği geleceği yaşamakla kendi istediklerini yapabilmenin önündeki engeller ve bunlarla başa çıkma yöntemleri anlatılıyor. 

Okula yeni atanan John Keatİng, önlerine yeni bakış açıları sunarak, şiir dünyasına girmelerini, günü en iyi şekilde değerlendirebilmeleri ve Walt Whitman’ın dediği gibi hayata “kendi dizeleri ile katılabilmeleri” için farkındalıklarını artırmaya çalışmaktadır.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *