[ad_1]

 

Rakibi karşısında üç periyot rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor son dakikalarda zaman zaman zorlanmasına rağmen karşılaşmadan da 86-81 galip ayrıldı. 

Kapaklıspor, Kapaklı ÇOSB Spor Salonu’nda Esenler Erokspor ile karşılaştı. Kapaklıspor karşılaşmaya Utku Pelit, Troy Franklin, Kaan Yıldırımkanlı, Marvin Jefferson, Burak Can Dilmaç,İbrahim Ahmet Pınarer, Alperen Demir, Serkan Özver, Harun Can Doğan, Cem Han kadrosu ile çıktı. Konuk ekip Esenler Erokspor ise Murat Göktaş, Utku Saraloğlu, Utku Koççu, James Woodard, Altan Erol, Oğulcan Baykan, İzzet Türkyılmaz, Tuna Han Dikmen, Umut Geçen, Michael Myers, Görkem Doğan, Deniz Can Çevik kadrosu ile çıktı. 

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI 

 

Karşılaşmaya iyi başlangıç yapan Kapaklıspor ilk periyotta hızlı hücumlardan bulduğu sayılarla ilk dakikaları önde geçti. Periyodun sonlarına doğru Kapaklıspor Serkan Özver ve İbrahim Pınarer’den gelen 3 sayılık oyunla ilk periyodu dört sayılık üstünlükle tamamladı. 

Karşılaşmanın ikinci periyodun da rakibinin kendisini yakalamasına izin vermeyen Kapaklıspor yabancı oyuncularının skora katkısıyla devreyi de 45-40 önde tamamladı. 

SON PERİYOTTA ZORLANDI 

Karşılaşmanın üçüncü periyodun da rakibini sık sık hataya zorlayan Kapaklıspor müthiş bir seri yakalayarak farkı da 20 sayıya kadar çıkardı. Esenler Erokspor bu periyotta varlık gösteremezken Kapaklıspor ise üçüncü periyodu 78-60 galip bitirdi. Son periyotta ise konuk ekip Esenler Erokspor oyunda hakimiyeti tamamen eline alarak Kapaklıspor’u top kayıplarına zorladı. 

Konuk ekip 11-2’lik seri yakalayarak farkı tek hanelere indirdi. Müthiş çekişmeye sahne olan karşılaşmanın son dakikalarında Kapaklıspor İbrahim’in basketi ile farkı beş sayıya çıkardı. Son saniyelerde serbest atışları sayıya çeviren Kapaklıspor son periyotta zorlandığı karşılaşmadan da 86-81 galip ayrıldı. 

FRANKLİN GALİBİYETİ GETİRDİ 

 

Kapaklıspor’da Troy Franklin 31 sayı, 7 ribaund, 5 asist ile galibiyeti getiren isim olurken, Marvin Jefferson 10 sayı, 8 ribaund, İbrahim Pınarer 13 sayı, 4 ribaund, 4 asist, Cem Han 11 sayı (1/7 üçlük), 7 ribaund, 4 asist, Utku Pelit 10 sayı, 3 ribaund ile oynadı. Esenler Erokspor’da ise James Woodard 27 sayı (4/11 üçlük), 5 ribaund, 2asist ile ayakta kalan isim olurken, Michael Myers 13 sayı, 11 ribaund, İzzet Türkyılmaz 11 sayı, 3 ribaund ile oynadı. 

Haber/Gülveren ALTUNOĞLU

 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *