[ad_1]

TVF Kadınlar 2. Lig 5. hafta mücadelesinde Kapaklı Sitespor deplasmanda İstanbul ekibi Silivri Çağrıbeyspor ile karşılaştı. Karşılaşma 12 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Alibey Spor Salonu’nda oynandı. Sitespor maça Kardelen, Şafak, Meltem, Aslıhan, Hazal, İlayda, Eda ilk altılısıyla başladı.

İLK SETİ RAHAT KAZANDI 

Karşılaşmaya iyi bir başlangıç yapan Kapaklı Sitespor savunmada iyi bir oyun ortaya koyarken, hücum da rakibinin hatalarını iyi değerlendirdi. Üstünlüğünü sürdüren Kapaklı Sitespor rahat oyunun ardından ilk seti 25-14 galip bitirdi. 

GALİBİYET İLE AYRILDI 

 

Karşılaşmanın ilk setinde rahat oyun ortaya koyan Kapaklı Sitespor ikinci sette de rakibinin kendisini yakalamasına izin vermedi. Çıktığı hücumlardan boş dönmeyen Kapaklı Sitespor bu seti de 25-13 kazanarak skoru 2-0 yaptı. Üçüncü periyotta oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklı Sitespor bu seti de 25-6 kazanarak karşılaşmadan da 3-0 galip ayrıldı. 

Kapaklı Sitespor oynadığı altıncı karşılaşmadan da üç puan ile ayrılıp puanını da 18 yaptı. Kapaklı Sitespor’da Hazal, maçı 12 Sayı, 3 Ace ve +13 verimlilik puanı ile tamamlayarak maçın oyuncusu seçildi. 

Haber/Şaban KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *