[ad_1]

 

Maçın başında rakibi karşısında mağlup duruma düşen Kapaklıspor kalan dakikalarda dört gol bularak karşılaşmadan da 4-1 galip ayrıldı. 

Pazar günü Şehit İlyas Bayraktutar Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Abdurrahman Faruk Avşar yönetirken, yardımcılıklarını ise Gökhan Apaydın, Abdülkadir İleri yaptı. Yuvacıkspor karşılaşmaya Mertcan Bodur, Fatih Adıgüzel, Emircan Yusuf, Abdurrahman Kurtoğlu, Fatih Kanber, Mert İnan, Tolunay Bekçi, Burak Demir, Soner Ulusoy, Ömer Can Tangüner, Semih Şaşmaz kadrosu ile çıktı. Kapaklıspor ise karşılaşmaya Yusuf, Tolga, Berat, Buğra, Ziya, Jiyan, Yusuf, Enes, Şaban, Emre, Faik Can on biriyle çıktı.

MAĞLUP DURUMA DÜŞTÜ

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip Yuvacıkspor golü de erken buldu. Karşılaşmanın 2’inci dakikasında gelişen ev sahibi ekip atağında topla buluşan Soner düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Yuvacıkspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Golün şokunu üzerinden çabuk atan Kapaklıspor golden üç dakika sonra Jiyan’ın şık golüyle skoru eşitledi. 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ 

 

Oyunda hakimiyeti tamamen eline alan Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla rakip kalede galibiyet golünü aradı. Karşılaşmanın 38’inci dakikasında sahneye çıkan Emre Kaymaz düzgün bir vuruş ile Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk devresi Kapaklıspor’un üstünlüğü ile sona ererken, ikinci devreye de hızlı başlangıç yapan Kapaklıspor Faik Can’ın golüyle farkı üçe çıkardı. Üst üste gelen gollerle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koydu. 

GALİBİYET İLE AYRILDI 

Karşılaşmanın 74’üncü dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Faik Can kendisinin ikinci takımının ise dördüncü golünü kaydetti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve karşılaşmada Kapaklıspor’un 4-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. 

Kapaklıspor bu galibiyetle birlikte puanını da 10 yaparak altıncı sıraya yükseldi. Kapaklıspor 19 Kasım Pazar günü saat 14.00’te evinde Disleksispor ile karşılaşacak.

Haber/Buse AKIN

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *