[ad_1]

Güven’in cenazesi bugün öğle namazına müteakip Fatih Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Türbedere Mezarlığı’nda dualar ve gözyaşlarıyla sonsuzluğa uğurlanırken, cinayet zanlısı Şahin D. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Çerkezköy Bağlık Mahallesi Kümeevler mevkiinde Şahin D. (17) ile aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Selahattin C. arasında sokakta tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, kavga sırasında Şahin D., pompalı tüfekle rastgele etrafa ateş açtı. 

 

OLAY YERİNDEN KAÇTI 

Bu sırada evinin önünde oturan 6 aylık hamile Sedanur Güven (22) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Boynuna saçmalar isabet eden Güven, olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde kaldırıldı. Şahin D. ise olay yerinden kaçtı. 

HAYATA TUTUNDU 

 

Güven, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Güven’in karnındaki bebeği ise operasyonla alınarak İrmet Hospital Hastanesi’ne sevk edildi. Güven’in 2 yaşında bir kız çocuğu daha olduğu öğrenilirken, kuvöze alınan 6 aylık kız bebeğin ise hastanede yaşam savaşı sürüyor. 

SARAY’DA YAKALANDI 

 

Olayın ardından geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri, pompalı tüfekle dehşet saçan cinayet zanlısı Şahin D.’yi, Saray’da Murat C.’nin evindeki tuvalette saklanırken yakalayarak, gözaltına aldı. Şahin D.’nin ilk ifadesinde Selahattin C. ile tartışma yaşadığını, sinirlerine hâkim olamayarak evden aldığı tüfekle Selahattin C.’ye ateş ettiğini söylediği kaydedildi. 

 

DUALARLA SONSUZLUĞA UĞURLANDI 

 

Silahlı kavga sırasında hayatını kaybeden 6 aylık hamile Sedanur Güven’in (22) cenazesi, İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından Çerkezköy’e getirildi. Güven’in cansız bedeni dün öğle namazına müteakip Fatih Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Türbedere Mezarlığı’nda dualar ve gözyaşlarıyla sonsuzluğa uğurlandı. 

Cenazeye Güven’in ailesi ile yakınları katıldı. Öte yandan cinayet zanlısı Şahin D., emniyetteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Şahin D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 

Haber / Şaban KARDEŞ 
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *