[ad_1]

 

Burada konuşan Cansuyu Derneği Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi, “Siyonist terör örgütünün, soykırımın hesabını vereceği gün uzak değildir” dedi. 

Çorlu Heykel Meydanı’nda önceki gün bir araya gelen vatandaşlar, İsrail’in Filistin’e yönelik her geçen gün artan vahşetine tepki gösterdi. Etkinlikte Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu, dualar edildi. Programda bazı vatandaşlar söz alarak şiir okudu, duygularını dile getirdi. 

“TARİH ONLARI DA BU SOYKIRIMIN ORTAĞI OLARAK ANACAK” 

Cansuyu Derneği Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi de “İşgalci İsrail devleti, Gazze’ye düzenlediği en yoğun saldırılarını gerçekleştiriyor. Gazze, elektrik ve iletişim kesintisi nedeniyle karanlıklar içinde barbarlar ordusunun vahşetiyle baş başa bırakılmış durumda. 2 milyondan fazla insandan haber alınamıyor! 

Bugüne kadar İsrail’in Gazze’deki soykırımına seyirci kalan Batı ülkeleri artık insanlık suçuna karşı İsrail’in bu soykırımına engel olmalıdırlar. Aksi takdirde tarih onları da bu soykırımının ortağı olarak anacaktır” dedi. 

“YA YOL AÇIN YA YOL VERİN”

 

Vakitçi, “İslam dünyası ise Türkiye öncülüğünde izzet ve onurunun karanlığın içinde boğulduğunu izlemek yerine harekete geçmeli; tüm dünyaya ve işgalcilere Filistin’in sahipsiz olmadığını göstermelidir. Terörü devlet politikası haline getirmekte tereddüt göstermeyen İsrail; vahşetine gerekçe ve terörüne dayanak oluşturma peşinde.

 Çocuk katlini ibadet gören sapkınlıkları karşısında yalancılıkları insanları şaşırtmıyor. Ama bilsinler ki Siyonist terör örgütünün, soykırımın hesabını vereceği gün uzak değildir. Söz bitmiştir. Eylem zamanıdır. Biz siviller olarak boykot yapacağız. Siyonist mallarını almayacağız. Yöneticilerimiz de gereğini yapacak. 

Yapmazlarsa tarih, ecdat, mazlumlar affetmez. Ya yol açın ya yol verin. İslam ülkelerinin yöneticilerine sesleniyoruz. Yalvarıyoruz. Bizi gönüllü askere alın.  İstediğiniz evrakı imzalarız. Gönderin bizi Gazze’ye. Hiç olmazsa şerefimizle, izzetimizle ölürüz. Hassasiyetinizden dolayı bu meydana koşup gelen kardeşlerimin ayaklarından öpüyorum” ifadelerini kullandı. 

Haber / Şaban KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *