[ad_1]

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçluların bağlantılarını ortaya çıkartarak adli mercilere teslim etmek amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI 

 

Bu kapsamda Edirne İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen istihbari çalışmalar doğrultusunda; yasadışı yollardan Yunanistan’a kaçmaya çalışan 6’sı fetö şüphelisi, 2’si kasten adam öldürme suçlarından aranan ve 1’i kaçak göçmen olmak üzere toplam 9 şahıs yakalandı. 

Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı. İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız yine halkımızın desteği ile devam edilecektir” denildi. 

Haber / Şaban KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *