[ad_1]

 

Albayrak, “24 Ekim Salı gününden itibaren Hayrabolu’nun kırsal mahallelerinde hizmet verecek olan 64-65-66-67-68 No’lu hatlarımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Tekulaş’a bağlı 64-65-66-67-68 No’lu hatlar, 24 Ekim Salı günü itibariyle her hafta Salı günü Hayrabolu’nun kırsal mahallelerinde vatandaşların hizmetinde olacak. Vatandaşlar, hatlarla ilgili saat ve güzergâh bilgisine www.tekulas.com.tr internet adresinden ulaşabilecek. 

24 EKİM’DE BAŞLIYOR 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Hayrabolu’nun kırsal mahallelerine yönelik hizmet ile birlikte bu güzergâhta önemli bir ihtiyacı daha karşıladıklarını ifade eden Başkan Albayrak, “Hayrabolu’nun kırsal mahallelerine yönelik önemli bir ulaşım hizmetini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak toplu taşımanın önemini biliyor ve vatandaşlarımıza rahat, konforlu ve güvenli bir toplu ulaşım hizmeti vermek için önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda Hayrabolu ilçemizin kırsal mahallelerinde faaliyet gösterecek hatlarımızı da vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. 

 

 

24 Ekim Salı gününden itibaren Hayrabolu’nun kırsal mahallelerinde hizmet verecek olan 64-65-66-67-68 No’lu hatlarımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *