[ad_1]

Olaydan bir gün sonra yaşanan darp olayını İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Gazi Aksoy’a makamında anlatan sağlık çalışanı, makam çıkışında karşılaştığı polis ekipleri tarafından ters kelepçe takılıp, bir kez daha darp edildi. Darp raporu alan sağlık çalışanı, polis ekiplerinden şikayetçi oldu. 

 

Kapaklı Hükümet Konağı’nda bulunan İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde çalışan iki çocuk babası Serkan B., öğlen yemek dönüşü Hükümet Konağı’nda görevli polis memuru ile kapıda kimlik yüzünden tartıştı. 

 

Polisin ‘Kapşonunu indir’ uyarısına, ‘ben yukarıda memurum’ cevabı veren Serkan B. İle polis memurları arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine sağlık çalışanı iddiaya göre tartaklanınca araya ise Hükümet Konağı’nda çalışan diğer memurlar girdi. 

 

‘DARP EDİLDİ’ İDDİASI 

 

Polis tarafından darp edilen sağlık çalışanı Serkan B., durumu İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Gazi Aksoy’a bildirmek üzere makamına giderek yaşananları anlattı. Serkan B. makamdan çıktığı esnada tartışma yaşadığı polis memuru ile yeniden karşılaştı. İkili arasında yeniden başlayan sözlü tartışma ardından yumruklu kavgaya dönüştü. İddiaya göre darp edilip ‘devlet memuruyum’ demesine rağmen polis ekipleri tarafından ters kelepçe ile gözaltına alınmak istenen sağlık çalışanı Serkan B., hastaneden darp raporu alarak polislerden şikayetçi oldu. Kapaklı Hükümet Konağı’nda yaşanan iki darp olayı ile ilgili Kaymakamlığın soruşturma açıp açmadığı ise merak ediliyor. 

 

Haber/Şaban KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *