[ad_1]

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün Saray’da yapım çalışmaları Fen İşleri Dairesi ekiplerince devam eden, Saray Devlet Hastanesi yolundan çevre yoluna direkt geçiş sağlayacak olan alternatif yolda yapılan köprü ve menfez çalışmalarını inceledi. 

 

 

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Pazar mesaisine Çerkezköy’de başladı. Çerkezköy Ordulular Derneği tarafından organize edilen pazar kahvaltısında Ordulular bir araya gelen Başkan Albayrak, “Kardeşlerimle kahvaltı eşliğinde çok keyifli sohbet gerçekleştirdik. Talep ve görüşleri dinleyip değerlendirmelerde bulunduk. Davetleri ve sıcak ilgileri için hemşerilerime teşekkür ederim” dedi. 

 

 

 

 

“BİR PROJEMİZİ DAHA TAMAMLIYORUZ” 

 

Daha sonra Saray’a geçen Başkan Kadir Albayrak, ilçede yapım çalışmaları Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından devam eden, Saray Devlet Hastanesi yolundan çevre yoluna direkt geçiş sağlayacak olan alternatif yolda yapılan köprü ve menfez çalışmalarını yerinde inceledi. Albayrak, “Yakın zamanda projemizi tamamlayıp, bir hizmeti daha vatandaşlarımıza sunmuş olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Vatandaşlarımızın huzur ve refahı için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Tüm hemşerilerime esenlikler dilerim” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

MAHALLE ZİYARETLERİ YAPTI 

 

Daha sonra Saray Çukuryurt Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, muhtar Ersun Tuncel ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunup, talep ve önerileri aldı. Saray’daki inceleme ve ziyaretlerinin ardından Süleymanpaşa’ya dönen Başkan Albayrak, Husunlu ve Köseilyas Mahallelerini ziyaret edip, vatandaşlarla görüştü. Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı ve Köseilyas Mahallesi Muhtarı Mahir Sadık ile mahallelerinin ihtiyaç ve beklentileri hakkında durum değerlendirmesi yapan Başkan Albayrak, “Sıcak ilgileri ve samimi sohbetleri için hemşehrilerime teşekkür ederim” dedi. 

 

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *