[ad_1]

Tekirdağ Adliyesi’nde önceki gün mazbatalarını alan CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli ve Yönetim Kurulu Üyelerini; CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve partililer yalnız bırakmadı.

“ÇOK ONUR VE GURUR DUYDUĞUM BİR NOKTADAYIM” 

CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, “2004 yılında arkadaşlarımla birlikte başladığım bu onurlu göreve her geçen gün daha fazla çalışarak, her geçen gün daha fazla inanarak bugün karşınıza bu ulu çınarın 100. yılında il başkan adayı olarak çıkmanın gururu, onuru ve heyecanını yaşıyorum. 

Bu süreçte emeği olan herkese, bana desteğini her alanda gösteren üyelerimize, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, ilçe başkanlarımıza, delegelerimize, milletvekillerimize şahsım ve arkadaşlarım adına sonsuz teşekkür eder, saygılarımı sunarım. 

Çok onur ve gurur duyduğum bir noktadayım. Kongre sürecimizi tamamladık, desteklerinden dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Hepimizin yolu uzun, zor ama üstesinden hep beraber geleceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın” ifadelerini kullandı. 

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *