[ad_1]

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı açıklamada, hafta içi her gün ikram çeşmelerinden 06.00-10.00 saatleri arasında sıcak çorba akacağını ifade etti. 

“YENİDEN HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNDUK”

Yaz tatilinin ardından işe giden veya işten gelen işçiler ile okula giden öğrencilerin sabah çorbalarını yeniden ikram çeşmelerinden içmeye başladığını söyleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sabah erken saatlerde uyanarak, okuluna giden öğrencilerimiz ve işine koşturan vatandaşlarımız için sıcak bir çorbanın öneminin büyük olduğunu biliyoruz. 

Bu nedenle 2015 yılında Amfi Tiyatro yanında, 2022 yılında da Kızılpınar Atatürk Mahallemizde hizmete soktuğumuz İkram Çeşmelerimizin gerekli bakım ve temizliğini yaparak yeniden halkımızın hizmetine sunduk. İkram çeşmelerinde en geç 06.00’da çorba hazır olacak. Vatandaşlarımız çorba bitene kadar sıcacık çorbalarını içebilecekler” dedi. 

“HER GÜN DEĞİŞİK ÇORBA ÇEŞİDİ AKACAK”

 

Vatandaşların her sabah 06.00-10.00 saatleri arasında ikram çeşmelerinden ücretsiz olarak çorbalarını içebileceğini ifade eden Akay, “Hafta içerisinde hizmet veren İkram Çeşmelerinde her gün değişik çorba çeşitleri akacak. Her gün çorbanın bitmesi ile birlikte temizliği yapılan ikram çeşmelerinin hijyeni için gerekli özenin ve itinayı gösteriyoruz” dedi. 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *