[ad_1]

Kapaklı’da İsmet Paşa ve Bahçelievler Mahallelerini birbirine bağlayan ve 1974 yılında Kıbrıs Barış Harekatı’nda şehit düşen Kapaklılı Vahit İnce’nin adını taşıyan üst geçitte, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan tadilat çalışmaları tamamlandı. Engelli vatandaşların kullanımına yönelik iki adet asansörün de yapıldığı üst geçit, yeniden vatandaşların hizmetine sunuldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada Kapaklı Halide edip Adıvar Caddesi üzerinde bulunan Vahit İnce Üst Geçidi’ndeki tadilat çalışmalarının tamamlandığı ve üst geçidin yeniden vatandaşların hizmetine sunulduğu belirtildi. 

2 ADET ASANSÖR DE YAPILDI

 

Açıklamada, “Çalışmalar kapsamında vatandaşların yağmurdan etkilenmemesi için üst kapama işlemleri yapıldı. Vatandaşların üst geçide daha rahat ulaşabilmeleri için çevre düzenlemelerinin de yapıldığı çalışmalarda, engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun olarak iki adet asansör de yapıldı. 

Vatandaşlar tarafından yoğun bir biçimde kullanılan Vahit İnce Üst geçidi üst kapama işi, iki adet asansör ve çevre düzenlemesinin tamamlanmasıyla daha modern bir görünüme kavuştu” denildi. 

“VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNDUK”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da göreve geldikleri günden bugüne alt yapıdan üstyapıya, kültür sanat çalışmalarından ulaşıma kadar her konuda bölgenin ve vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik projeler ürettiklerini dile getirdi. 

Ekiplerin, vatandaşların daha konforlu bir yaşam sürmeleri için zaman ve mekan mefhumu gözetmeden aralıksız çalıştığını söyleyen Albayrak, “Bu kapsamda Kapaklı Halide Edip Adıvar Caddesi’nde bulunan Vahit İnce Üst Geçidinde tadilat çalışmaları tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” dedi. 

“HAYILI OLSUN”

 

Vatandaşların yağmurdan ve kötü hava koşullarından etkilenmemesi için üst geçidin üzerini kapattıklarını dile getiren Albayrak, “Vatandaşlarımızın erişiminin daha kolay olması için çevre düzenlemeleri gerçekleştirdik ve engelli vatandaşlarımızın da kullanımına uygun iki adet asansör yaptık. 

Üst geçidimizin vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *