[ad_1]

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, toplam inşaat alanı 1.062 metrekare olan Kapaklı Sosyal Tesis ve Tenis Kortu’nun 138 metrekare inşaat taban alanına sahip olduğunu belirtilerek, zemin artı 1 normal kattan oluşacak ve sosyal ve sportif hayata renk katacak olan Kapaklı Sosyal Tesis ve Tenis Kortu projesinde Açık ve Kapalı Tenis Kortu, Sosyal Tesis, Kafeterya, Soyunma Odaları ve Antrenör Odaları yer aldığı ifade edildi. 

“SOSYAL VE SPORTİF HAYATA CANLILIK KAZANDIRACAK”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Sosyal Tesis ve Tenis Kortu projesinin Kapaklı’da sosyal ve sportif hayata canlılık kazandıracağını ifade etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde proje ve yatırımlara devam ettiklerini söyleyen Albayrak, “Her gün bir ilçemizde ya temel atıyoruz ya da açılış yapıyoruz. 

Tekirdağ için durmaksızın çalışıyoruz. Bu kapsamda, Kapaklı ilçemizde önemli bir açığı kapatacak ve vatandaşlarımızın sosyal ve sportif hayatına canlılık getirecek olan Sosyal Tesis ve tenis kortu projemizin inşaatına başladık” dedi. 

“KAPAKLI’YA HAYIRLI OLSUN”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yaklaşık 18.5 milyon TL yatırım maliyetine sahip tesisin Kapaklı’ya hayırlı olmasını temenni etti.

 
Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *