[ad_1]

Ünlü yazarlar Beyhan Budak, Birsen Ekim Özen, Bircan Yıldırım, Hatice Kübra Tongar, İnci Aral, Sinan Yağmur, Sinan Akyüz ve Tarkan Köylü söyleşi ve imza gününde okurlarıyla buluşacak.

Yazar, şair ve konuşmacıların söyleşi ve imza günlerinde kitapseverlerle buluşacağı fuara çok sayıda yayınevi katılacak. 

“HER KESİME HİTAP EDECEK” 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlçemizde her kesime hitap edecek, birbirinden kıymetli yazar ve şairimizin katılacağı ve 10 gün sürecek 3.Kapaklı Kitap Fuarı’mıza tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.

ÜNLÜ DJ VE SPİKERLER DE KATILACAK 

Ünlü yazarlar Beyhan Budak, Birsen Ekim Özen, Bircan Yıldırım, Hatice Kübra Tongar, İnci Aral, Sinan Yağmur, Sinan Akyüz ve Tarkan Köylü söyleşi ve imza gününde okurlarıyla buluşacak. Yerel yazarlardan Asim Yavuz, Erkin Saçar, Haluk Ecevit, Hayri Varol, Recep Atmaca, Serap Demir ve Tuncay Dağlı da fuarda yerini alacak. Yazar ve şairlerin yanı sıra ünlü radyo DJ ve spikerler Afrikalı Ali, Mehmet Aydın, Hopdedik Ayhan ve Serdar Gökalp 15 Ekim Pazar günü saat 19.00’da söyleşi programında vatandaşlarla bir araya gelecek.

35 YAYINEVİ VE YEREL KIRTASİYELER KATILACAK

 

Kapaklı Kitap Fuarı’na; Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, Can Yayınları, Yapı Kredi Kültür Yayınları, Doğan Kitap, Destek, İnkılap İletişim Yayınları, Everest Yayınları, Epsilon Yayınları, Alfa Yayınları, Beyaz Balina Yayınları, İthaki Yayınevi, Kırmızı Kedi Yayınevi, Koridor, Arkadya, Go, İndigo, Martı, Parodi, Günışığı, Eksik Parça, Hayy Kitap, Ayrıntı, Mühür, Net, Prof, Kumran, Alis, Timaş, Sincap, Domingo, Adeda, Turta Kitap, National Geographic, Aydın Test ve Uyanış olmak üzere 35 yayınevi ve yerel kırtasiyeler katılacak.

FUAR PROGRAMI BELLİ OLDU 

10 gün sürecek 3. Kapaklı Kitap Fuarı’nın programı da belli oldu. 6 Ekim Cuma günü saat 18.00’de Beyhan Budak, okurlarıyla buluşacak. İlkiz Mudun, Fikret Eroğlu, Haldun Açıksözlü ve Nihat Gökmen de tüm gün fuarda olacak. 7 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da Eda Eroğlu, saat 16.00’da Asya Nur Şener, Yılmaz Taşdelen, Elif İpek Bilek, İnci Yılmaz Şimşek ve Mine Sota okurlarıyla bir araya gelecek. 

Ayrıca İlkiz Mudun, Fikret Eroğlu, Haldun Açıksözlü, Nihat Gökmen ve Recep Atmaca da tüm gün fuarda olacak.  8 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Eda Eroğlu okurlarıyla buluşacak. Yazarlar; İlkiz Mudun, Fikret Eroğlu, Haldun Açıksözlü, Mustafa Fırat, Kenan Bıyıklı ve Nihat Gökmen de tüm gün fuarda olacak. 9 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’da Hatice Kübra Tongar, söyleşi ve imza etkinliğinde okurlarıyla bir araya gelecek. 

Figen Koşar’da saat 14.00’de okurlarıyla buluşacak. Ayrıca gün boyunca Fikret Eroğlu, Haldun Açıksözlü ve Nihat Gökmen de fuarda olacak. 10 Ekim Salı günü saat 14.00’da Sinan Yağmur, söyleşi ve imza etkinliğinde okurlarıyla buluşacak. Saat 15.00’de Hüseyin Keleş, saat 16.00’da ise Burcu Bahar kitaplarını imzalayacak.

ŞİİR DİNLETİSİ VE KUM SANATI GÖSTERİSİ YAPACAK  

11 Ekim Çarşamba günü saat 18.00’da Tarkan Köylü, şiir dinletisi ve kum sanatı gösterisi yapacak. Saat 16.00’da ise Şeyda Apaydın kitabını imzalayacak. 12 Ekim Perşembe günü saat 16.00’da Birsen Ekim Özen, söyleşi ve imza etkinliğinde okurlarıyla bir araya gelecek. Saat 13.00’da Nehir Aydın Gökduman, saat 14.00’de de İrfan Gürkan Çelebi kitaplarını imzalayacak. 

DJ’LER SÖYLEŞİ YAPACAK 

13 Ekim Cuma günü saat 15.00’de ünlü yazar İnci Aral, fuara gelecek. Aral, söyleşi ve imza etkinliğinde okurlarıyla bir araya gelecek. Fuar programı kapsamında saat 09.00’da Erkin Saçar, saat 13.00’de Ece Eskiköy, saat 14.00’da Emel Başer, saat 17.00’da ise Hayri Varol okurları ile buluşarak, kitaplarını imzalayacak. 14 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’de ünlü yazar Sinan Akyüz, söyleşi ve imza etkinliğine katılacak. 

Saat 13.00’da Nedim Avcı, 14.00’da Hayri Varol ve Eda Eroğlu okurları için fuarda olacak. 15 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Bircan Yıldırım, söyleşi ve imza etkinliğinde okurlarıyla buluşacak. Saat 13.00’da Haluk Ecevit ve Nedim Avcı, 14.00’da Asim Yavuz ve Eda Eroğlu kitaplarını imzalayacak. Radyo DJ’lerinin söyleşi yapacağı fuara saat 19.00’da ise Afrikalı Ali, Hopdedik Ayhan, Serdar Gökalp, Mehmet Aydın katılacak. Fuara Asya Nur Şener, Bedia Ceylan Güzelce, Burcu Bahar, Bülent Demircigil, Elif Yeşildağ, Elif İpek Bilek, Hüseyin Keleş, İnci Yılmaz Şimşek, İrfan Gürkan Çelebi, Kenan Bıyıklı, Nehir Aydın Gökduman, Mustafa Fırat, Şeyda Apaydın, Zeynep Alparslan ve Yılmaz Taşdelen de konuk yazar olarak katılacak. 

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *