[ad_1]

 

Çerkezköy Belediyesi, çocuklara hayvan sevgisi aşılamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla ilçedeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerini Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ağırlarken, barınağı gezen öğrenciler, patili dostlarla bir araya geldi.

 
“TÜM CANLILARIN YAŞAMA HAKKI VAR”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, tüm canlıların bu dünyada yaşama hakkı olduğunu ifade ederek “Çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak çok önemli. Sokak hayvanlarını sahiplendirmek ve hayvan sevgisini güçlendirmek kapsamında bu gibi etkinlikleri çok önemsiyoruz. 

Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak için doğayı, hayvanları ve tüm ekolojik dengeyi korumalıyız. Hayvanları sadece 4 Ekim’de hatırlamak yetmez. Bu duyarlılığı hayatımızın her anına yaymalıyız” dedi.

PERİYODİK OLARAK MAMA TAKVİYESİ YAPILIYOR

 

Çerkezköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından sokaktaki hayvanlar için ilçe genelinde 19 farklı beslenme noktası oluşturulduğunu ve buralara periyodik olarak mama takviyesi yapıldığını dile getiren Akay, etkinliğe katılan tüm çocuklara, hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.  

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *