[ad_1]

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “22 yıllık AKP iktidarı sonunda aylık enflasyon, dünyadaki 140 ülkenin yıllık enflasyonundan daha fazla olmuş, dünyada gıda fiyatları düşerken bizde sürekli artıyor. Gıda enflasyonunda dünya dördüncüsü olduk. Ülkemizde ilk kez çocuk açlığı yaygınlaşıyor, yoksulluk çığ gibi büyüyor” dedi. 
 

ÜRETİCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ 

Saha çalışmaları kapsamında Lüleburgaz’da halk toplantısına katılarak, partililer ile bir araya gelen Milletvekili Gündoğdu, seçim sonrası değerlendirme yaparak, yaklaşan yerel seçimlerde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Kofçaz’a da giden Milletvekili Gündoğdu, İlçe Başkanlığı’nda partililerle buluştu. Gündoğdu, daha sonra Tarım Kredi ve Yağlı Tohumlar Satış Kooperatiflerini ziyaret ederek, üreticilerin sorunlarını dinledi.

ÜLKE GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ 

Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanlığı’nda düzenlenen Olağan Halk Toplantısı’na da katılarak, ülke gündemine ve önümüzdeki yerel seçimlere ilişkin düşüncelerini paylaştık, vatandaşlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. 

Babaeski’de de Olağan Halk Toplantısı’na katılarak, partililerimizle buluşan Milletvekili Gündoğdu, “Yerel seçimler öncesi ilçemize ve ülke gündemine ilişkin düşüncelerimizi paylaştık. Daha sonra Babaeski Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Ziraat Odası ve Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifini ziyaret ettik. Ardından Pehlivanköy ilçemizde ilçe örgütümüzle birlikte olduk, birlikte ziyaretler gerçekleştirdik” dedi. 

“GIDA ENFLASYONUNDA DÜNYA 4’ÜNCÜSÜ OLDUK”

 

Ziyaretleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gündoğdu, “22 yıllık AKP iktidarı sonunda aylık enflasyon, dünyadaki 140 ülkenin yıllık enflasyonundan daha fazla olmuş, dünyada gıda fiyatları düşerken bizde sürekli artıyor. Gıda enflasyonunda dünya dördüncüsü olduk. Ülkemizde ilk kez çocuk açlığı yaygınlaşıyor, yoksulluk çığ gibi büyüyor. 

Tüm sıkıntılara rağmen umutsuzluğa kapılmadan sorunların çözümü için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *