[ad_1]

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser, mülkiyeti hazineye ait olan 8 bin 350 metrekare taşınmazın Tapu Belgesi’ni Kırklareli TSO adına Kırklareli Valisi Birol Ekici’den teslim aldı.

Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, hazineye ait taşınmazı üyelerine kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek “Bizim tek amacımız ilimizde yaşayanların refah düzeylerini arttırarak, rahat bir yaşam sürmelerini temin etmektir. Bunun içinde tüm yönetim ve meclis üyelerimiz ile yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

Yaptığımız bu çalışmalar kapsamında mülkiyeti hazineye ait olan 8 bin 350 metrekare taşınmazın odamız adına tamamlanan tapu tescil işlemlerinin ardından Tapu Belgesi’ni Valilik Makamında sayın Valimiz Birol Ekici’den teslim aldık. Yeni yerimizin başta üyelerimiz olmak üzere ilimize ve bölgemize hayırlı hizmetlerde kullanılmasını temenni ediyorum” dedi.

Haber / Erdal AYDIN

 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *