İlk olarak Altınova Mahallesi’nde yapımına başlanan Yavuz Sultan Selim Han Camii ile Süleymanpaşa Belediyesi Mahalle Konağı ve Taziye Evi’ni ziyaret eden Başkan Uzunlar, Süleymanpaşa Camilerini Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile birlikte hayata geçirilen projelerin temel atma törenine de katıldı. İlk harcı döken Başkan Uzunlar, “Her iki projemizin de ilçemiz için hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere can-ı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Projelerimizi en kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

 

 

“EN KISA ZAMANDA TAMAMLANARAK ÜNİVERSİTEYE DEVREDİLECEK” 

 

Başkan Hüseyin Uzunlar, daha sonra Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kazandırılmak üzere inşa edilen 80 yatak kapasiteli Kemoterapi Merkezi’ni ziyaret etti. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Uzunlar, “Bu yatırım da en kısa süre içinde tamamlanarak, üniversiteye devredilecek” ifadesini kullandı. Süleymanpaşa Belediyesi tarafından geçen yıl hayata geçirilen Paşa Tarım Vadisi’nde incelemede bulunan Uzunlar, ata tohumlarının yeniden hayat bulduğu seraları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

 

“GURUR DUYDUM” 

 

Paşa Tarım Vadisi içinde kurulan serayı ziyaret eden Uzunlar, “Gurur duydum. Şehrimizin verimli topraklarında yetişen sebzeler, meyveler, çiçekler, bitkiler her geçen gün çeşitleniyor ve gelişiyor. Bu başarı, sürdürülebilir tarım uygulamaları ve çevreye duyarlı çalışmalarımıza dayanıyor. Sağlıklı ve taze ürünler elde etmek için sürdürdüğümüz bu yerel tarım girişimi, toplumumuzun sağlığını desteklemek adına büyük önem taşıyor” dedi.

 

 

YAZ BİTMEDEN HİZMETE GİRECEK 

 

Paşa Spor Vadisi olarak bilinen, yeni adıyla Süleymanpaşa Prof. Dr. Mustafa Şentop Spor Vadisi içinde inşası süren Okçuluk Merkezi’ne de giden Uzunlar, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Uzunlar, “Gençlerimizi spora yönlendirmek ve Ata Sporu okçuluğumuzu sevdirmek amacıyla attığımız bu önemli adım ve spora verdiğimiz destekle, yeteneklerini keşfetmelerini ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerini teşvik etmeyi hedefliyoruz. Bu tesislerde yetişecek gençlerimiz arasından yeni Mete Gazoz’lar çıkacağından şüphem yok” ifadelerini kullandı. Son olarak Çınarlı Mahallesi’nde devam eden yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını inceleyen Hüseyin Uzunlar, Muratlı Caddesi üzerinde yapımı süren park projesinde incelemede bulundu. Son durum hakkında bilgi alan Uzunlar, Süleymanpaşa’ya değer katacak projenin yaz bitmeden hizmete gireceğini belirtti. 

 

Haber / Buse AKIN 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *