[ad_1]

 

Kadın Çalışmaları Atölyesi’ni başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verildi.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı Süleymanpaşa Kadın Danışma Merkezi tarafından Süleymanpaşa Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) kursiyerlerine yönelik Aralık ayında başlatılan Kadın Çalışmaları Atölyesi, 8 hafta sürdü. 

 

SERTİFİKALARI VERİLDİ

Kadın Çalışmaları Atölyesi’ni başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Göktaş tarafından verildi. 

TOPLUMUN EN ÖNEMLİ ÖZNELERİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kadın Çalışmaları Atölyesi’yle ilgili yaptığı açıklamada, atölyenin kadınlar için son derece faydalı olduğunu belirtti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kadınların toplumun en önemli özneleri olduğunu bildiklerini ve çalışmalarını bu doğrultuda devam ettirdiklerini dile getiren Albayrak, “Bu kapsamda, Kadın Çalışmaları Atölyesi’nde yer alan tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal alandaki çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu. 

Haber / Menşure KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *