[ad_1]

 

Yüceer’e ziyaretlerinde CHP Şarköy İlçe Başkanı Seyhan Altınay, Belediye Başkan Adayı Alpay Var, ilçe yöneticileri ve partililer eşlik etti.
 

Şarköylü kadınlarla bir araya gelen Dr. Yüceer, “Ne güzelsin Şarköy’üm. Kadınlarımız bu kentte yaşamaktan gurur duyacak. Öznesi kadın olan projelerle candan, sımsıkı sarılacağız birbirimize” dedi. 

 

“HEP BERABER TEKİRDAĞ’IMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Şarköy Cemevi’ni de ziyaret ederek birlik katılım toplantısına katılan Dr. Yüceer, “Misafirperverlikleri için Cemevi Başkanı Ali Akçay’a ve canlarımıza teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun” diye konuştu. Yüceer’in Şarköy’deki esnafları da ziyaret etti. Esnaf ziyareti sırasında Şarköylülerle de selamlaşan Candan Yüceer, “Esnafımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik. Bu yolu birlikte yürüyor, hep beraber Tekirdağ’ımız için çalışıyoruz” dedi.

 

ŞARKÖYLÜ MUHTARLAR VE STK’LARLA BULUŞTU

Şarköy Mürefte’de muhtarlar ve Şarköy’in sivil toplum kuruluşlarıyla buluşan Dr. Yüceer, “Demokrasinin temel taşı muhtarlarımız ve güçlü toplumun simgesi sivil toplum örgütlerimizle bir araya geldik. Şarköy’ümüz için Tekirdağ’ımız için en güzelini el ele vererek oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Haber / İrem BANÇO 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *