[ad_1]

Hatay’dan gelen Güldane ve Mehmet Küçük çiftini ziyaret eden Belgin İba, “Bundan bir yıl önce hepimizi derinden sarsan büyük depremden sonra, Hatay’dan Edirne’mize gelip hemşehrimiz olmuş kardeşlerimiz, Güldane ve Mehmet Küçük çiftini ziyaret ettik. Hep birlikte biriz. Yaralarımızı da birlikte sararız, geleceğimizi de birlikte kurarız. Biz Edirne’yiz” dedi. 

 

 

 

 

“DAİMA YANLARINDAYIZ” 

 

Malatya’dan gelen Sunay Çakı ve ailesini de ziyaret eden İba, “Edirne’mize Malatya’dan gelerek, yaşadığı büyük acının ardından hayata tutunmaya çalışan kardeşimiz Sunay Çakı’nın evini ziyaret edip, onun ve ilimize gelen tüm kardeşlerimizin daima yanlarında olduğumuzu ilettik. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun, Rabbim milletimizi felaketlerden korusun” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

“ACILAR BÜYÜK VE TARİFSİZ”

 

Hülya ve Mehmet Titiz’in hanesine de konuk olan Belediye Başkan Adayı Belgin İba, “6 Şubat 2023’te yaşadığımız büyük trajedinin ardından, yepyeni bir yaşam ve yeni umutlar için Hatay’dan gelerek Edirne’mize yerleşen Hülya ve Mehmet Titiz hemşerilerimizin hanelerine konuk olduk. Acılar büyük ve tarifsiz. Ancak bundan da büyük olan: Umutlarımız. Geleceğimizi birlikte yeşerteceğiz” dedi. İba, depremzede ailelere yaptığı ziyaretin ardından Mevlana, Muradiye ve Eski Camii’nde namaz çıkışı vatandaşlarla bir araya gelerek, kandillerini kutladı. İba, “Birliğimiz daim, gönüllerimiz bir olsun” dedi. 

 

Haber / İrem BANÇO

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *