[ad_1]

Bugün saat 11.00’te Lunch Box’ta düzenlenen kahvaltıda AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay’ın açılış konuşmasının ardından konuşan Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, “Yıllardır Çerkezköy’de birçok programda buluştuk. 2014-2019 yılları arasında sizlerle birçok programda bir araya geldik. 2 dönem milletvekili adaylığımız oldu. Bugün de cumhurbaşkanımızın tensipleriyle bize tevdi edilen belediye başkan adaylığıyla birlikte seçim çalışmalarına başladık. Geçen hafta Büyükşehir Belediye başkan adayımız Sayın Cüneyt Yüksel’in açıklanmasıyla beraber sahada olan heyecanı, vatandaşımızın bize karşı olan teveccühünü hep birlikte gördük. İnşallah 31 Mart gününe kadar bu heyecanı, vatandaşlarımızla buluşmayı diri tutarak inşallah 1 Nisan sabahı taçlandırmayı hedefliyoruz” dedi. 

 

“SORUNLARI DA ÇÖZÜM YOLLARINI DA BİLİYORUZ”

 

Çerkezköy’deki sorunları iyi bildiklerini ve bu sorunları çözeceklerini belirten Öğe, “Çerkezköylü hemşehrilerimiz hiç merak etmesinler, biz Cumhur İttifakı kadroları Çerkezköy’ün sorunları gayet iyi biliyoruz. Ben Çerkezköy’de doğdum büyüdüm. Çerkezköy’ü daha mutlu, daha yaşanabilir bir Çerkezköy yapma hayalimiz var. Çerkezköy’ün sorunlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Çözüm yollarını da biliyoruz. Biz bu şehirde yaşıyoruz. Burayı daha güzel yapmak, vatandaşlarımızın daha yaşanabilir kentte yaşamasını sağlamak boynumuzun borcu” diye konuştu. 

 

“SEÇİM BİR PROPAGANDADIR”

 

Abdullah Öğe, “Önümüzde bir seçim süreci var. Seçim bir propagandadır. Biz propagandayı partimizin, genel merkezimizin bize verdiği ölçüler dahilinde yapıyoruz. Bu seçim sürecinde eleştiri değil, projelerimizi anlatmak, Çerkezköy’ü nasıl daha yaşanılabilir bir hale getireceğimizi anlatmak, vatandaşlarımızla olabildiğince iletişim kurmak, esnafımızın sorununu esnaftan dinlemek, ev halkının sorununu onlardan dinlemek, vatandaşımızın sorununu onlardan dinlemek ve projeleri de profesyonelce çözmek için çaba sarf edeceğiz. Bizim işimiz de gücümüz de milletimiz. Çerkezköy’ümüzü daha yaşanabilir bir hale getirmek için bu işin içerisinde olmayı hedefliyoruz” dedi. 

 

SÜLEYMANPAŞA VE SİLİVRİ BELEDİYELERİNİ ÖRNEK VERDİ

 

AK Partili Süleymanpaşa Belediyesi ve Milliyetçi Hareket Partili Silivri Belediyesi’ni örnek veren Abdullah Öğe, “Süleymanpaşa’daki hizmetlerin çok daha fazlasının tüm Tekirdağ’a geleceğini hemşehrilerimize müjdelemek istiyorum.  Çerkezköy göç alan bir ilçemiz. Göçle birlikte Çerkezköy’ün sorunları azalmıyor, hizmetin de yetersizliğinden dolayı Çerkezköy daha yaşanılabilir bir hale gelmiyor. Bunu tersine çevirmemiz gerekiyor. Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız için, tüm aile fertleri için Çerkezköy’ü daha yaşanılabilir bir hale getirmek bizim boynumuzun borcudur. Çünkü Çerkezköy’ü Tekirdağ’da örnek ilçe yapma projelerimiz hazır. Günü ve zamanı geldiğinde sizlerle paylaşacağım. Çerkezköylü hemşehrilerimiz emin olsun. Çünkü bizim içinde bulunduğumuz teşkilatlar bunu yaparak ispatlamışlardır” dedi. 

 

PROFESYONELCE ÇÖZÜMLER GEREKİYOR”

 

Çerkezköy’ün gittikçe kronikleşen bir trafik sorununun olduğunu dile getiren Öğe, “Trafik ve trafiğin yarattığı otopark sorunu var. Biz bu sorunun insanlarımızın trafikte geçireceği süreyi daha kısaltarak, daha verimli otopark projeleriyle çözüleceğini göstereceğiz. Profesyonelce çözümler gerekiyor. Bizler Çerkezköy halkına, bu projeleri hayata geçireceğimizin sözünü veriyoruz” diye konuştu. 

 

“BÜYÜKŞEHİR ÇOK BÜYÜK BİR NİMETTİR”

 

Güzel bir seçim süreci yaşayacaklarını söyleyen Öğe, tüm aday adaylarına çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, “Şimdiye kadar Çerkezköy’e hizmet etmiş belediye başkanlarımıza da teşekkür ediyorum. Herkesin mutlaka katkısı olmuştur. Bizler daha iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Hemşehrilerimizin mutlu olabilecekleri bir kente ulaşması için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

 

“BİR KIRGINLIK ASLA OLMAZ”

 

Konuşmasının ardından Abdullah Öğe gazetecilerin sorularını yanıtladı. Öğe “Bizim teşkilatımızda kırılma olmaz. Siyaset hazım ve azim işidir. Hazmetmek ve azmetmek gerekiyor. Aday adaylarımızın çoğuyla görüştük. Daha önceki ilçe başkanlarımız da ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Çok memnun olduk. Bir kırgınlık asla olmaz. Bu bir yarış işidir. Hangi aday adayımız aday olsaydı biz de onunla beraber çalışırdık. Şimdi de beraber çalışacağız. Zaten siz de onları göreceksiniz” diye konuştu. 

 

“HERHANGİ BİR SORUNUMUZ YOK”

 

“2019’dan sonra çalışmalara hiç katılmadığı, bir sonraki seçime kadar ortalıkta olmadığı” şeklindeki eleştirilerin hatırlatılması üzerine de konuşan Öğe, “Ben 2019 seçimlerin Süleyman Beyle görüştüm. Birkaç görüşmemizde de istişare ettik. Katkıda bulunabileceğimizi konuştuk. Ben AK Partiliyim. Genel merkezimiz öyle uygun görmüş. Geçen gün yine Süleyman Beyle görüştük. Tebriklerini iletti. Herhangi bir sorunumuz yok. O dönemde seçim sürecinde adaylık açıklaması biraz ertelenmişti. Bizim yurt dışında fuar vardı. Biz oraya katıldık geldik. Yine teşkilatımızla beraberdik” dedi. Gazetecilerin “Büyük Birlik Partisi Çerkezköy’de Cumhur İttifakına dahil olacak mı?” sorusunu ise İlçe Başkanı Salih Azbay yanıtladı. Azbay, “Bununla alakalı genel merkezimizin alacağı karar bizim için çok önemli. Genel Merkezimizin bununla ilgili bize tebliğ edeceği bir durum olursa biz bu minvalde hareket etmeye çalışırız” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *