[ad_1]

Cumartesi günü Kapaklı ziyaretlerinin ardından Saray’a geçen Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, ilçede çeşitli ziyaretlerde bulundu. Yüksel’e ilçe ziyaretlerinde AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin ve partililer eşlik etti.

 

 

 

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU 

 

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Özen’i, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Ertekin’i, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Çınar’ı ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Yüksel, muhtarlarla da akşam yemeğinde bir araya geldi. ‘Tekirdağ İçin Gerçek Belediyecilik’ vizyonuyla Saray’da yepyeni bir sayfa açmaya hazırlandıklarını kaydeden Yüksel, “Cumhur İttifakımızın yöneticileriyle birlikte Saray ilçemizin oda ve kooperatiflerini ziyaret ettik. Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Saray Ziraat Odası’nın başkan ve yönetimleriyle bir araya gelerek, Saray’ımızın yarınları için fikir alışverişlerinde bulunduk. Muhtarlar buluşmasında Saray ilçemizin kıymetli muhtarlarıyla bir araya gelerek, ilçemizin geleceğini şekillendirecek projelerimizi ve hedeflerimizi konuştuk. Saray basınına açıklamalarda bulunarak, el birliğiyle Saray’ımızı ve Tekirdağ’ımızı yükseltecek projelerimizi anlattık” dedi. 

 

 

 

 

“HER KÖŞEYE DEĞİŞİM, GELİŞİM, DÖNÜŞÜM RÜZGARLARI TAŞIYORUZ”

 

Pazar günü de AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş ve partililer ile birlikte Ergene’de ziyaretlerde bulunan Yüksel, semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Yüksel, “Tekirdağ’ımızın Velimeşe Bozası ile ünlü, coğrafi işaretli incisi Ergene’deyiz. Bugün, Cumhur İttifakımızın yöneticileriyle birlikte, Ergene’mizin semt pazarında hemşerilerimizle buluşmanın ve kucaklaşmanın mutluluğunu yaşadık. Pazarcı esnafımıza bol ve bereketli kazançlar; Ergene’mizin güzel insanlarına sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir pazar günü temenni diledik. ‘Tekirdağ İçin Gerçek Belediyecilik’ yolculuğumuzda, Ergene’nin her köşesine değişim, gelişim ve dönüşüm rüzgarlarını taşıyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse AKIN 

 

 

 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *