[ad_1]

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Edirne İpsala’da yaptığı ön seçimden galip çıkarak, Belediye Başkan Adayı gösterilen Cenan Tetik, Belediye Başkanı seçilmesi halinde izleyeceği yolu açıkladı. 

 

“AÇIK VE ŞEFFAF OLMAYI ESAS ALACAĞIZ”

 

‘Herkes İçin Eşit Hizmet’ ilkesi doğrultusunda yol izleyeceğini kaydeden Tetik, “Belediyecilik hizmetlerimizi tüm vatandaşlara ayrım yapmadan sunmayı esas kabul ederiz. İpsala’nın her köşesine eşit ve nitelikli hizmet götürmek için çaba göstereceğiz. Belediyecilik hizmetlerinde ve kaynakların kullanımında açık ve şeffaf olmayı esas alacağız. İpsalalılara her konuda bilgi vermek ve hesap verme sorumluluğunda olmak önceliğimizdir” dedi. 

 

“SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR ÇEVRE HEDEFLEYECEĞİZ”

 

Belediyecilik hizmetlerinin çevre dostu olmasını sağlamak için çaba göstereceklerini kaydeden Tetik, “Gelecek kuşakları düşünerek, çevre varlıklarını koruyarak, yeşil alanları artırarak sürdürülebilir bir çevre hedefleyeceğiz. İlçe sakinlerimizi belediyecilik süreçlerine dahil etmek, karar alma süreçlerine katılımlarını sağlamak esas prensibimizdir. İpsala’nın gelişimi için halkımızın fikirlerine ve görüşlerine değer vereceğiz. Belediyecilik projelerimiz için ulusal ve uluslararası kuruluşlardan alınacak hibe ve fonları etkin bir şekilde kullanmayı esas kabul edeceğiz. Projelerimizi, tüzel kişiliklerle iş birliği yaparak kazanmak, uygulamak ve denetlemek önceliğimizdir. Gençlerimize, kadınlarımıza, çocuklarımıza ve tüm İpsala halkına yeniden İpsala’mızın geleceği ile ilgili umut vereceğiz. Her konuda toplumsal mutabakat oluşturup, halkımızla birlikte yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *