[ad_1]

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, önceki gün Aday Tanıtım Programı’na katılmak üzere Edirne’ye geldi. 

 

ZİYARETLERDE BULUNDU 

 

Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Mahmut Arıkan, Saadet Partisi Edirne Aday Tanıtım Programı’na katılmak üzere geldiği Edirne’de, İl Başkanı Sinan Tekin ve yönetimiyle birlikte ziyaretlerde de bulundu. Edirne’nin manevi önderlerinden Hasan Sezai Hazretlerinin türbesini, Edirne Valisi Yunus Sezer’i, Edirne Şehit Aileleri Derneği’ni, Sabuni Mahallesi Muhtarı Aykut Yaman’ı, Saraçlar Caddesi esnafını ve Necmi İğe Evi Etnografya Müzesi’ni ziyaret eden Arıkan, “Programlı ve disiplinli çalışmalarına şahit ettiğimiz Saadet Partisi Edirne İl Başkanımız Sn. Sinan Tekin’e, kıymetli yönetimine ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

 

 

 

 

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

 

Aday Tanıtım Toplantısı’nda Saadet Partisi’nin (SP) Edirne Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük oldu. Süloğlu Belediye Başkan Adayı Hüseyin Es, Keşan Belediye Başkan Adayı Ahmet Köseler, Meriç Belediye Başkan Adayı Arif Güngör, Lalapaşa Belediye Başkan Adayı Ersin Pilafcı, Enez Belediye Başkan Adayı Serkan İşcan oldu. 

 

“EDİRNE’NİN PROBLEMLERİNİ GÜNDEME GETİRECEĞİZ”

 

“Yerel seçimlerde bizim iddiamız, şehirlerimizi daha yaşanabilir getirebilmek” diyen Arıkan, “Seçimlerde sloganımız belli, Edirne’yi yaşanabilir hale getirmek istiyoruz. Buraya gelirken çok dar sokaklara, engebeli yollara girdik. Acaba Edirne’nin dışına çıktık mı diye aklımıza geldi. Bu yolculuğun daha yaşanabilir ve konforlu hale gelmesi için seçmenlerimizden oy talep edeceğiz. Herkese ulaşacağız. Tüm hemşerilerimizin ayağına gideceğiz ve hepsinin elini sıkacağız. Anlatmaktan ziyade problemleri dinleyeceğiz. Başkanlarımız buradaki notları bizlere ulaştıracak, bizler Edirne’nin problemlerini mecliste gündeme getireceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

“DERDİMİZ HALKIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYABİLMEK”

 

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Sinan Tekin de Edirne’nin sorunlarını çözmek için çaba sarf ettiklerini kaydetti. Çevre ve şehirciliğin toplumun en önemli konularının başında geldiğini belirten Tekin, “Bizden sonraki nesillere daha güzel bir şehir bırakmak için çıktığımız bu yolda, Allah bizleri mahcup etmesin, başarı nasip etsin. Derdimiz halkın ihtiyaçlarını en iyi ve en ucuz karşılayabilmektir” dedi.

 

Haber / Mehmet Burak TEKEŞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *