[ad_1]

Yüksel’e Kapaklı’daki ziyaretlerinde AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, AK Parti ve MHP’liler de eşlik etti. 

 

 

 

 

“KAPAKLI’MIZI, İLERİYE TAŞIYACAK PROJELERLE GELİYORUZ”

 

Beraberindekilerle birlikte AK Partili Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i ziyaret eden Cüneyt Yüksel, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “’Değişim, Gelişim ve Dönüşüm’ hedeflerimizin Kapaklı’mıza açacağı yeni ufukları konuştuk; değerli başkanımızla istişarede bulunduk. Tekirdağ’ımızın parlayan yıldızı Kapaklı’mızı, el ele vererek daha da ileriye taşıyacak projelerle geliyoruz” dedi. 

 

 

 

 

KIZILAY KAPAKLI ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Cüneyt Yüksel, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin ve beraberindeki heyetle birlikte Türk Kızılay Kapaklı Şube Başkanı Bülent Çifçi ve Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kapaklı İrtibat Bürosu’nda Necati Aksu’yu ziyaret etti. Heyet, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilciliği, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi, Kapaklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret etti. 

 

Haber / Buse AKIN

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *