[ad_1]

 

Edirne’de yaşayan, Edirne’yi ziyarete gelen her bir vatandaşımız, bu şehirde mutlu ve huzurlu zaman geçirecek. Ayrım yok. Ayrıştırmak yok. Birlik var, kardeşlik var” 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Edirne Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Belgin İba, yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi saha ziyaretlerini sıklaştırdı.

 

SERGİ AÇILIŞINA KATILDI 

Bu kapsamda Edirne Yeşilay Şubesi ve Edirne Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) iş birliğinde bağımlılıklar ile mücadele kapsamında rehabilite sürecine dahil olan vatandaşların hazırladığı ürünlerin sergilendiği YEDAM Atölye Sergisi’nin açılışına katılan Başkan Adayı İba, “Toplum sağlığı ve zararlı alışkanlıkların pençesinden kurtulmuş vatandaşlarımızın sosyal hayata kazandırılması açısından büyük bir önemi olan sergiye tüm hemşerilerimi davet ediyorum” dedi.

“ÇOK AZ KALDI”

Muammer Aksoy Caddesi, Vali Konağı mevkiindeki esnafı ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Belgin İba, “Güleryüzleri, içten ve samimi destekleri, Edirne’mizi güzelleştirme ve hep birlikte yönetme yolunda kattıkları motivasyonun değeri çok büyük. Her birimizin hak ettiği Edirne’ye kavuşacağız. Çok az kaldı” ifadelerini kullandı. Daha sonra Yılmaz Akçaalan’ın genç yaşında hayatını kaybeden oğlu Erkut Akçaalan’ın Süle Çelebi Camii’ndeki cenaze törenine katılan İba, merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar diledi. 

 

“AYRIŞTIRMAK YOK, BİRLİK VAR”

Daha sonra AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı başkanlığında gerçekleştirilen haftalık il yönetim kurulu toplantısına katılan İba, “Hedeflerimiz büyük, amacımız net. Edirne’de yaşayan, Edirne’yi ziyarete gelen her bir vatandaşımız, bu şehirde mutlu ve huzurlu zaman geçirecek. Ayrım yok. Ayrıştırmak yok. Birlik var, kardeşlik var” dedi. 

 

“GENÇLİKLE BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ”

Ardından AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı ile birlikte İl Gençlik Kolları Başkanı Barış Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirilen İl Gençlik Kolları Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılan Belgin İba, “Gençlik için çalışıyor, gençlikle birlikte çalışıyoruz. Edirne’ye hizmet etmeye başladığımız ilk günden bu yana bizi asla yalnız bırakmayan, tüm enerji ve vizyonlarıyla yanımızda olan; Edirne’ye hizmetkar olmak için çıktığımız bu yeni yolda da daima omuz omuza çalıştığımız genç kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum. Öyle güzel bir Edirne’yi hep birlikte kuracağız ki, genç, yaşlı, çocuk, kadın. Her kesimden, her bir hemşerimiz ile bu şehri huzur içinde yaşayacağız” ifadelerini kullandı. 

Haber / İrem BANÇO 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *