[ad_1]

 

Toplantıda, 2023-2024 eğitim yılının ilk dönemi değerlendirilerek bilgilendirme yapıldı.

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimde kaliteyi artırmak ve öğreticilerin motivasyonunu yükseltmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. 

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR 

Bu kapsamda Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz başkanlığında düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı’nda, eğitimde kalitenin artırılması, öğreticilerin motivasyonunun yükseltilmesi ve eğitim programlarının daha etkili hale getirilmesine odaklanıldı. Katılımcılar fikir alışverişinde bulunarak, deneyim ve görüşlerini paylaştı. 

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ 

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, usta öğreticilere çalışmalarında başarılar dileyerek, toplantının ilçedeki eğitim kalitesini daha da ileriye taşıyacak olumlu sonuçlara vesile olmasını temenni etti. Saz, bu tür toplantıların, sorunları çözme ve yeni öğretim teknikleri geliştirme konusunda fırsatlar sunduğunu belirterek, öğrencilere daha iyi bir öğrenim süreci sağlamayı hedeflediklerini vurguladı. 

 

Öğreticilerin deneyimlerini paylaşması ve sürekli olarak kendilerini geliştirmesinin, eğitim sürecini olumlu yönde etkileyeceği hususu üzerinde duruldu. Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, “Tüm usta öğreticilerimize çalışmalarında başarılar diler, toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederiz” dedi. 

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *