[ad_1]

 

Beğendik Sahil Güvenlik Komutanlığı Tesisleri açılış programı, Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Tesisin yapımı ile ilgili bilgilerin paylaşılmasının ardından Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu ve Vali Birol Ekici, açılış konuşmalarını yaptı. 

 

“MAVİ VATANIMIZIN SAVUNMASINA GÜÇ KATACAK”

Vali Birol Ekici, konuşmasında denizlerimizin savunucusu ve yılmaz koruyucuları olan Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın Beğendik Köyü Limanı’nda konuşlu olan unsurlarının hizmetine sunulan tesisin hayırlı olması temennisinde bulunarak, vatan savunmasında canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yad etti. Vali Birol Ekici, mavi vatanımızın savunmasına güç katacak bu tesis ile sadece asayiş ve savunma olarak güçlenmediğimizi, ayrıca denizlerimizden geçimini sağlayan vatandaşların da yetkisiz ve izinsiz avlanma önlemleri ile daha bol ve bereketli kazançlar sağlayacağını belirterek, konuşmasını tamamladı. 

 

 

Konuşmaların ardından Vali Birol Ekici, Beğendik Sahil Güvenlik Komutanlığı Tesisleri’nin açılışını davetliler ile birlikte dualarla yaptı. Açılışın ardından tesisleri gezerek bilgi aldılar.

Haber / Menşure KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *