[ad_1]

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, sahada ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda önceki gün çeşitli ziyaretlerde bulunan Yüksel’e; AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş ve partililer ile MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin eşlik etti. 

 

 

 

 

ŞEHİDİMİZİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Bu kapsamda Tekirdağlı şehidimiz Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Halil Tuna Akgöz’ün Süleymanpaşa’daki ailesini ziyaret eden Başkan Adayı Yüksel, şehidimizin ailesi ile bir süre görüştü. Yüksel, “Cumhur İttifakımızın değerli yöneticileri ile birlikte şehidimizin babası Sayın Basri Akgöz ve annesi Sayın Fatma Akgöz ile bir araya gelerek, acılarını paylaştık ve şehidimizi dualarla yad ettik. Allah, tüm şehitlerimizin mekanını cennet eylesin, acılı ailelerine sabır ile metanet ihsan etsin” dedi. 

 

 

 

 

“ÖNERİ VE FİKİRLERİ DEĞERLENDİRDİK”

 

Daha sonra Tekirdağ Milli İrade Platformu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Yüksel, “Verimli bir hoş sohbet ortamında istişarede bulunduğumuz değerli temsilcilerle, Tekirdağ’ımızın gelecek vizyonuna katkı sağlayacak öneri ve fikirleri değerlendirdik. Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

 

FİKİR VE ÖNERİLERİ DİNLEDİ

 

STK temsilcileriyle buluşmasının ardından meslek odalarını ziyaret ederek, başkan ve yönetimleriyle bir araya gelen Başkan Adayı Yüksel, “Bugün kadim şehrimizin güzel ilçesi Süleymanpaşa’da, güler yüzlü esnafımızı ve odalarımızı ziyaret ettik. Cumhur İttifakımızın değerli yöneticileri ile Belediye Pasajı esnafımızdan başladığımız ziyaret programımız kapsamında, meslek odalarımızın değerli başkanları ve yönetimleriyle bir araya geldik. Tüm hemşerilerime, paylaştıkları fikir ve önerileri ile hoş sohbetleri ve samimi misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

Haber / Buse AKIN

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *