[ad_1]

Pazar günü Kapaklı’ya gelen CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, saat 14.00’te Kapaklı İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. 

 

 

 

 

KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan ve partililer tarafından karşılanan Yüceer, seçim çalışmalarına ilişkin partililerle değerlendirmelerde bulundu. İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından Kapaklı’da Kader-Emrah Aygun çiftinin evindeki ev toplantısında kadınlarla bir araya gelen Yüceer, kadınlar için hayata geçirecekleri projeleri anlatırken, kendilerine evini açan Aygun çiftine ve toplantıya katılan kadınlara teşekkür etti. 

 

 

 

 

İRTİBAT BÜROSU AÇILDI

 

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan ve partililerle birlikte Tokat Sulusaray Balıkhisar Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret eden Yüceer, saat 16.00’da da CHP İlçe Başkanı Emir Tarcan, CHP Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları Dr. Özkan Yücel, Kenan Aşer, Hasan Acar, İsmail Çelebi ve partililerle birlikte CHP Karaağaç İrtibat Bürosu açılışına katıldı. Açılışa katılan tüm partililere ve vatandaşlara teşekkür eden Yüceer, “Hep birlikte başaracağız” dedi. 

 

 

 

 

ŞOFÖR ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Karaağaç İrtibat Bürosunun açılışının ardından İlçe Başkanı Emir Tarcan ve partililerle birlikte 35 Nolu Karaağaç Çerkezköy Kapaklı Taşıyıcı Kooperatifi ve S.S. 41 Nolu Kapaklı Halk Minibüsleri Taşıyıcı Kooperatifi’ni ziyaret eden CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, toplu taşıma hizmeti veren şoför esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *