[ad_1]

Kahvaltıda konuşan CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Volkan Nallar, projelerini de açıkladı. 

 

“TEK İSTEDİĞİM DOĞUP BÜYÜDÜĞÜM TOPRAKLARA HİZMET ETMEK”

 

31 Mart seçimlerinde Süleymanpaşa’yı yeniden kazanacaklarını dile getiren Nallar, ön seçimden kim çıkarsa arkasında olacaklarını ifade etti. Ön seçimin çok iyi olduğunu söyleyen Nallar, “Her platformda ön seçim olması gerektiğini, artık kırgınlıkların dargınlıkların son bulması gerektiğini söylüyordum. Çünkü Süleymanpaşa’yı nasıl kaybettiğimiz ortada. Birileri küsüp partisine oy vermemeye kadar gidiyor. Ben ve arkadaşlarım sandıkta sonuç ne olursa olsun sandıktan kim çıkacaksa çıksın, arkasında ilk bayrağı sallayan biz olacağız. Çünkü Süleymanpaşa’yı AKP’li belediyeden geri almak durumundayız. Tertemiz, şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla göreve talibiz. Tek istediğim doğup büyüdüğüm topraklara hizmet etmek, faydalı olabilmek, engellilere, yaşlılara, kadınlara, sokak canlılarına hizmet etmek” dedi. 

 

 

 

 

 

“EN BÜYÜK EKSİKLERİNDEN BİRİ KREŞLERİN OLMAMASI”

 

Tekirdağ’ın en büyük eksiklerinden birinin kreşlerin olmaması olduğunu söyleyen Nallar, “Asgari ücretle ve emekli maaşıyla geçinmeye çalışan vatandaşların yoğun olduğu mahallelerde kreşler oluşturacağız. Hatta gece çalışan anneler gönül rahatlığıyla çocuklarını bırakıp gece vardiyalarında çalışabilecekler” diye konuştu. Çok güçlü bir ekibinin olduğunu söyleyen Nallar, “Mimarından, mühendisine, sosyal hizmetlerde faydalı olabilecek, sosyal projelerde hizmet etmiş değerli arkadaşlarım var. Hukukçu arkadaşım var” dedi. 

 

 

 

 

YÜKSEL’E GÖNDERMEDE BULUNDU

 

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden, 18 Ocak’ta da AK Parti’den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Cüneyt Yüksel’e de göndermede bulunan Volkan Nallar, “Halkın oylarıyla gelen halkın oylarıyla gider düşüncesiyle biz Cumhuriyet Halk Partili olduk. Yani sandıkla gelen sandıkla gider. Biz inşallah sandıkla geleceğiz, sandıkla da kalmayı düşünüyoruz. Uzun yıllar hizmet edeceğime hiç kimsenin şüphesi olmasın. Allah nasip eder de aday olursam ve belediye başkanı seçilirsem kapılarım sonuna kadar herkese açık olacak. İl Başkanlığı sürecimizde kapılar sonuna kadar açıktı. Hiç kimse randevuyla gelmedi. Tek derdimiz vatandaşa hizmet etmek” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *