[ad_1]

 

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi dün sona erdi. Uzunköprü Belediyesi, çocukların yarıyıl tatillerini verimli bir şekilde geçirebilmeleri amacıyla gösteriler, turnuvalar, etkinlikler ve atölye çalışmaları organize etti. 

 

TÜM ÇOCUKLARI DAVET ETTİ 

Bu kapsamda 22 Ocak Pazartesi günü; Palyaço ve Pandomim Gösterisi, Yüz Boyama Etkinliği, Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi, Tohum Topu Atölyesi, 23 Ocak Salı günü; Kara Kalem Atölyesi, Ritim Atölyesi, Karaoke, Çocuk Sineması ve Yüz Boyama Etkinliği ve Pamuk Şekeri Atölyesi, 24 Ocak Çarşamba günü; Janglör Gösterisi, Kızma Birader Turnuvası ile Çocuk Sineması ve Yüz Boyama Etkinliği, 25 Ocak Perşembe günü; Bez Çanta Boyama Atölyesi, Mandala Atölyesi, Ahşap Kuş Yuvası Boyama Atölyesi, 26 Ocak Cuma günü ise Slime Atölyesi,

 

 Elma Şekeri Atölyesi, Dans Etkinliği ve Yüz Boyama Etkinliği düzenlenecek. Etkinlikler, Atatürk ve Cumhuriyet Parklarında eş zamanlı olarak 14.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek. Tamamı ücretsiz olan etkinlikler boyunca çocuklara sürpriz hediyeler verilecek, ikramlarda bulunulacak. Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, “Sömestr Etkinliklerimiz başlıyor! Tüm çocuklarımızı özel olarak hazırladığımız etkinliklerimize davet ediyoruz” dedi. 

Haber / Karahan Duday BUDAK  

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *