[ad_1]

 

Törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Bugün itibariyle 10 yeni aracımızı daha vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş bulunuyoruz. Her biri son model, klimalı ve konforlu olan engelsiz araçlarımızla Çorlu’da yüksek kalite standartlarında hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin araç filosuna kattığı 10 adet otobüsün hizmete alım töreni, Çorlu Atatürk Meydanı’nda geniş çaplı katılımla gerçekleştirildi. 

 

ÇORLU’DA HİZMET VERECEK

Saat 12.00’de düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan Tekulaş Genel Müdürü İlyas Küçükmidil, yeni alınan araçlarla ilgili teknik bilgileri paylaşırken, hizmete sunulan 10 adet İsuzu Citiport 12 metrelik, toplam 107 yolcu kapasiteli klimalı, konforlu ve engelsiz araçların Çorlu’da vatandaşlara toplu taşıma hizmeti vereceğini ifade etti. 

HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDU

Açılışta Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da konuşma yeni alınan araçların hayırlı olması temennisinde bulundu ve toplu ulaşıma verdiği destek ve katkılardan dolayı Başkan Albayrak ve ekibine teşekkür etti.

 

“10 YENİ ARACI DAHA HİZMETE SUNDUK”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da törende yaptığı konuşmada konforlu ve güvenli ulaşım için araç filosunu güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlara etkin, verimli ve konforlu bir şekilde toplu ulaşım hizmeti verebilmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Albayrak, “Yeni yatırımlarımızla toplu ulaşım ağımızı büyütmeye devam ediyoruz. Bir yandan taşıma kapasitemizi arttırırken bir yandan da yeni hatlar açarak toplu ulaşım ağımızı genişletiyoruz. Bugün itibariyle 10 yeni aracımızı daha vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş bulunuyoruz” dedi. 

 

“TEKİRDAĞ HALKI HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

Her biri son model, klimalı ve konforlu olan engelsiz araçlarla Çorlu’da yüksek kalite standartlarında hizmet vermeye devam edeceklerini dile getiren Albayrak, “Büyük ailemiz olan Tekirdağ halkı her şeyin en iyisini hak ediyor. Hizmetlerimizin gerçek mimarı; bizleri bu göreve getiren Tekirdağ halkıdır” diyerek yeni araçların hayırlı olmasını temenni etti. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek araçların hizmete alımı gerçekleştirildi. 

Haber / Buse AKIN

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *