[ad_1]

CHP Saray Belediye Başkan Aday Adayı Levent Köksalan, “İlçemiz genelindeki saha çalışmalarımızı aday adaylığı süreci içerisinde tamamlamış bulunuyoruz. Şimdi yeni bir sürecin eşiğindeyiz. Rekor bir katılımla, CHP’den Saray Belediye Başkanlığı için aday adayı olan 14 kişiden biri artık aday olarak temsilcimiz olacak. Bugüne kadar partimizin çıkarlarını her şeyin üzerinde tutarak sürdürdüğümüz tavrımız elbette devam edecek” dedi.

 

Aday Adaylığı süresince Saray’daki tüm merkez ve kırsal mahalleleri ziyaret ettiğini, muhtarlar ve STK’larla bir araya geldiğini ifade eden Köksalan, “İlçemizdeki sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri, odalar ve kooperatiflerle bire bir temasta bulunarak kentin sosyal yaşantısına nasıl dokunabileceğimiz konusunda görüş alışverişinde bulunduk” dedi. 

 

“GÜCÜMÜZÜ ÖRGÜTÜMÜZDEN ALDIK” 

 

İlçedeki tüm esnafa ulaşmak için yoğun mesai harcadıklarını kaydeden Köksalan, “Gözbebeğimiz olan Sarayspor’umuzla çok yararlı bir görüşme gerçekleştirdik. Partimizin önceki dönem ilçe başkanlarıyla temasımızı hiç kesmedik. Tüm bu çalışmalarımızı CHP Tekirdağ İl Başkanlığımıza bildirerek, koordineli ve sağlıklı iletişim içerisinde olmak için elimizden geleni yaptık. Gücümüzü her şeyden önce Cumhuriyet Halk Partisi Saray İlçe Örgütü’nden alarak hareket ettik” ifadelerini kullandı. 

 

“BİRLEŞTİRİCİ BİR DİL KULLANMAYA ÖZELLİKLE DİKKAT ETTİK”

 

Çalışmalarını sosyal medyadan duyurduğunu, neden aday adayı olduğunu anlatan broşürleri yüzlerce yere ve binlerce kişiye ulaştırdığını kaydeden Köksalan, “Aday adaylığı sürecini şeffaf ve herkesin katılımına açık olarak yürütmek için birleştirici bir dil kullanmaya özellikle dikkat ettik. Titizlikle yürüttüğümüz bu süreç içerisinde hiçbir aday adayı arkadaşımızla sürtüşme ve polemik içerisinde olmadık. Aday adaylığı sürecindeki öncelikli hedefimiz kişisel veya grup çıkarlarından ziyade altı oklu bayrağı daha da yukarılara taşımaktı. Geriye dönüp baktığımızda bu amaca ulaşmanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz” dedi. 

 

“PARTİMİZİN ÇIKARLARI HER ŞEYİN ÜZERİNDE”

 

Yeni bir sürecin eşiğinde olduklarını kaydeden Aday Adayı Köksalan, “Rekor bir katılımla, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Saray Belediye Başkanlığı için aday adayı olan 14 kişiden bir kişi artık aday olarak temsilcimiz olacak. Bugüne kadar saygı, sevgi ve yol arkadaşlığı bağlamında ve partimizin çıkarlarını her şeyin üzerinde tutarak sürdürdüğümüz tavrımız elbette devam edecek. Tüm aday adayı arkadaşlarımızdan, parti üyelerimizden ve bütün Saray halkından da bu olgunlukta bir yaklaşım içerisinde olmalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

“EKSİK KALAN HER ŞEYİ TAMAMLAYACAĞIZ”

 

Adaylık sürecinin netleşmesi halinde 1,5 aydır gece gündüz demeden yürüttüğü çalışmalarını çok daha yüksek bir tempoda sürdüreceğini ifade eden Köksalan, “2024 Yerel Seçimleri’nin akabinde çok başarılı belediyecilik hizmetleriyle Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak için en güzel örneklerden birini oluşturacağımıza söz veriyoruz. Bu kısa zaman diliminde 50 binin üzerinde nüfusu bulunan ilçemizde herkese ulaşma fırsatımız olmasa da en büyük saha çalışmasını yürütmenin gönül rahatlığını yaşıyoruz. Önümüzdeki iki buçuk aylık sürede daha fazla hemşehrimizle konuşacak, iletişim kuracak ve kentin nabzını tutmak için eksik kalan her şeyi tamamlayacağız. Partimiz hazır. Bizler hazırız. Mücadelemiz çocuklarımızın refah, mutluluk ve özgürlük içinde yaşayacağı bir Türkiye için daha da azimle devam edecek. Bu özlemi hayata geçirmek için güzel ilçemiz Saray’da yılmadan çalışacağız. Yolumuz açık, başarılarımız daim olsun” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *