[ad_1]

2019 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ile ittifak yapan, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlere ise kendi adayları ile girme kararı alan İYİ Parti, Şarköy, Süleymanpaşa, Çerkezköy, Marmaraereğlisi, Çorlu ve Hayrabolu Belediye Başkan Adaylarının ardından Ergene Belediye Başkan Adayını da açıkladı. Ergene Belediye Başkan Adayı Bora Küçükçetin, “Ergene’yi siyasi tartışmalarla ayrıştırmaya değil birleştirmeye, Ergene’yi vasat belediyecilikten kurtarmaya, İYİ Belediyecilikle tanıştırmaya adayım” dedi. 

 

31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine Şarköy’de Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akkoç, Süleymanpaşa’da Belediye Başkan Adayı Avukat Barış Bilge, Çerkezköy’de Belediye Başkan Adayı Yasemin Altın Erseçkin, Marmaraereğlisi’nde Belediye Başkan Adayı Zeki Uzun, Çorlu’da Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz ve Hayrabolu’da Belediye Başkan Adayı Muhittin İzgi ile gireceğini duyuran İYİ Parti, Ergene Belediye Başkan Adayını da açıkladı. 

 

ERGENE ADAYI BORA KÜÇÜKÇETİN OLDU

 

İYİ Parti’nin Ergene Belediye Başkan Adayı Bora Küçükçetin oldu. İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada “Ergene Belediye Başkan adayımız sayın Bora Küçükçetin olmuştur. Adayımıza başarılar dileriz” denildi. 

 

“ERGENE’Yİ İYİ BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRMAYA ADAYIM”

 

Adaylığının duyurulmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan İYİ Parti Ergene Belediye Başkan Adayı Bora Küçükçetin, “Çok kıymetli Ergeneli hemşerilerim. Yaklaşık 6 ay önce saha çalışmalarımıza başlarken, Belediye Başkan adaylığı ile ilgili sorulara, Ergeneliyi dinledikten sonra karar vereceğimi söylemiştim.  Bu çalışmalarımızda ortaya çıkan sonuç, Ergene İYİ dedi, değişim dedi.  Ben de hemşehrilerimden aldığım bu güçle, seslerine kulak vererek, İYİ Parti’ye üye oldum ve aday adayı oldum. Bugün, Genel Başkanımız sayın Meral Akşener tarafından Ergene Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmamın onurunu yaşıyor, bu heyecanımı sizlerle paylaşıyorum. Ve sizlere söz veriyorum, Ergene’yi siyasi tartışmalarla ayrıştırmaya değil birleştirmeye, Ergene’yi vasat belediyecilikten kurtarmaya, İYİ Belediyecilikle tanıştırmaya adayım. Cumhuriyete olan sarsılmaz inancımızla, Atatürk ilkelerine olan bağlılığımızla, Ergenemize olan katıksız sevdamızla hizmete adayım” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *