[ad_1]

Demirköy İlçe Tarım Müdürü Burcu Karadağ, Veteriner Hekim Fatmagül Alemdar ve Ziraat Mühendisi Esra Demirci, Demirköy Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen kariyer günleri söyleşisinde öğrencilerle bir araya geldi. 

 

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Müdürü Burcu Karadağ, İlçe Müdürlüğü’nün görev ve sorumlulukları ile Veteriner Hekimlik mesleği hakkında bilgi verdi. 

 

 

 

 

“ÇOCUKLUK HAYALİMDİ”

 

Veteriner Hekimlik mesleğinin çocukluk hayali olduğunu ve Veteriner Fakültesinin ilk tercihi olduğunu söyleyen Karadağ, okumanın zamanı, yaşı, sınırı olmadığına inandığını ifade etti. Karadağ, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Vatanını en çok seven kişi, işini en iyi yapandır.’ sözünün kendisi için çok şey ifade ettiğine değindi. 

 

MESLEKİ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTILAR

 

Veteriner Hekim Fatmagül Alemdar ve Ziraat Mühendisi Esra Demirci de yaptıkları sunumlarda mesleklerini tanıtarak, mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaştılar. Söyleşinin son kısmında Demirköy İlçe Tarım Müdürü Burcu Karadağ, Veteriner Hekim Fatmagül Alemdar ve Ziraat Mühendisi Esra Demirci öğrencilerin sorularını yanıtladı. 

 

DAHA DA ÖN PLANA ÇIKACAK

 

Tarımsal ve hayvansal üretimin öneminin üzerinde duran İlçe Müdürü Karadağ, Bakanlığın geleceğe yönelik çalışmalarından ve projelerinden bahsetti. Karadağ, gelecekte “Su Verimliliği Seferberliği” başlığı altında yapılacak çalışmalara istinaden bu mesleklerin daha da ön plana çıkacağını söyledi.​

 

Haber / Menşure KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *